«Υπάρχει ελπίδα για Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο Γιάννης Βούρος φαίνεται να έχει πάρει... προσωπικά το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκφράζοντας ξανά την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε τα ακόλουθα.

Για τις πιθανότητες κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια:
«Φυσικά και υπάρχει ελπίδα. Έχουμε ένα φάκελο που περιφρουρείται από κάθε πλευρά. Ίσως οι διαδικασίες άργησαν λίγο, αλλά σκοπός μας ήταν να αποκρούσουμε κάθε πιθανή καταγγελία στο ΣΤΕ ή οπουδήποτε άλλου. Έχουμε τη συγκατάθεση του Δήμου, το εμπόδιο για το μετρό στη λεοφώρο Δεκελείας ξεπεράστηκε, υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη των πολιτών οπού έχει συσταθεί μια συντονιστική επιτροπή για το ζήτημα μια και όλη η περιοχή έχει πέσει εμπορικά. Όλα συνηγορούν, πως το θέμα θα προχωρήσει. Φυσικά, δεν αιθεροβατούμε πως θα φτιάξουμε γήπεδο 50.000 θέσεων σε έναν... κλειστό χώρο».

Για το αν υπάρχουν τα χρήματα για το έργο: «Έχει απαντήσει ο Αδαμίδης πάνω σε αυτό. Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω, το έκανα. Έσπρωξα το θέμα στη Βουλή και έτρεξα όλα τα ζητήματα που με αφορούν. Δεν είναι δική μου δουλειά να ασχολούμαι με αυτό. Αλλά νομίζω, όπως και ο κύριος Αδαμίδης έχει δηλώσει, υπάρχουν χρήματα. Όλοι θα συνεισφέρουν, ακόμη και οι πρώην μέτοχοι. Κάθε φίλος της ΑΕΚ το θέλει αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα