«Ας διαφημίσουμε το άθλημα»

Με την ελπίδα όλα να κυλήσουν ομαλά για χάρη του αθλήματος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/5) στα Χανιά η συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών στο χάντμπολ. Η κρητική πόλη μετά την Εθνική ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες της Α1, οι οποίες το Σαββατοκύριακο (14-15/5) θα διεκδικήσουν στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν.

Παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, τοπικών φορέων των Χανίων και φυσικά εκπροσώπων
των τεσσάρων φιναλίστ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι ευχήθηκαν, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, να διεξαχθούν καλοί αγώνες και εκτός της ομάδας που θα πανηγυρίσει το Κύπελλο, να κερδίσει και το άθλημα.

Η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται στα 5 ευρώ, θα διατίθενται από το πρωί του Σαββάτου (14/5) στην ανατολική θύρα του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά και την επομένη. Ήδη οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει, μέσω της Ερασιτεχνικής, να προμηθεύονται τα «μαγικά χαρτάκια» και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Κρήτη. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, η Αστυνομική Διεύθυνση των Χανίων διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, με τον αντιδήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Λειψάκη να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τη Δευτέρα το πρωί τα Χανιά θα είναι μια ήσυχη πόλη».

«Έχουμε… ξεφύγει, λόγω πρωταθλήματος»

Κάλεσμα στους φιλάθλους έκαναν προπονητές και παίκτες των τεσσάρων ομάδων του φάιναλ φορ, με τον Γιάννη Αρβανίτη να παίρνει πρώτος το λόγο. Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακόμη δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις της ΑΕΚ και όπως τόνισε και ο προπονητής της, ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν και να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους για το νταμπλ. «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στη λογική φάιναλ-φορ. Την Δευτέρα και την Τρίτη η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις τα πάντα. Χθες κάναμε καλή προπόνηση, αλλά το βράδυ... ξεφύγαμε πάλι με το τραπέζι που μας έκανε η Ορίτζιναλ. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με τον στόχο του νταμπλ που θα είναι το πρώτο για το σύλλογο από το 1978 ο Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Διαχειριζόμαστε αρμονικά την συνύπαρξή μας με τους οπαδούς. Δεν μας βαραίνουν με άγχος. Έχουμε μάθει στην πίεση. Απλά θέλουμε να μας ωθήσουν, όπως μέχρι τώρα». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Ασαρίδη που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ένωσης: «Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι πιστή στα ραντεβού με την ιστορία της. Μοναδικός μας στόχος είναι το νταμπλ».

«Νικητής όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη»

Από το στρατόπεδο του Φίλιππου Βέροιας, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στον έναν ημιτελικό, ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Χατζόγλου, αφού ξεκαθάρισε ότι αναγκαστικά εκτελεί χρέη τεχνικού, μετά τη φυγή του Τεό Παυλίδη, είπε: «Θα δοξαστούμε ή θα πνιγούμε μαζί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Α
Keywords
Τυχαία Θέματα