Σέλεζι για τους «Δικέφαλους»!

Το όνομα του Ζόλταν Σέλεζι έχει προταθεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για τον άσο του Ολυμπιακού Βόλου από τους «Δικεφάλους» με την λήξη των play-off. Μπορεί η προσοχή τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ να είναι αποκλειστικά στραμμένη
στα play-off, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κανείς δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά. Και οι δύο ομάδες θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με την περίπτωση του Ζόλταν Σέλεζι να έχει προταθεί και να αφορά έναν παίκτη που είχε αρκετά καλή χρονιά φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν κοστίζει πολλά.

Ο 28χρονος Ούγγρος αποκτήθηκε πέρυσι από την θεσσαλική ομάδα και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Το κασέ του είναι αρκετά χαμηλό, ενώ αξίζει επίσης να επισημανθεί πως για την ΑΕΚ είχε γραφτεί και πέρυσι, χωρίς πάντως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Προς το παρόν και οι δύο ομάδες έχουν το μυαλό τους στην διαδικασία των play-off και δεν ασχολούνται... δημόσια με μεταγραφές, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου με την λήξη της σεζόν.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα