Τελευταία τεστ πριν από το Παγκόσμιο

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Εθνική χάντμπολ των Νέων, που δίνει τα τελευταία της φιλικά με ομάδες της Α1.Στο κλειστό του Βύρωνα πραγματοποιεί τις τελευταίες προπονήσεις της η ελληνική ομάδα και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά της τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4). Θετικά είναι μέχρι στιγμής τα δείγματα που δίνουν οι νεαροί διεθνείς μας, οι οποίοι στο πρώτο ματς που έδωσαν με τον Διομήδη Άργους επικράτησαν με 33-26.

Τις
επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΑΣΕ Δούκα, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του Δαΐς. «Κάθε συγκέντρωση της Εθνικής είναι σημαντική, διότι έτσι δενόμαστε όλο και περισσότερο οι παίκτες μεταξύ μας και αποκτούμε κοινό αγωνιστικό χρόνο. Η χθεσινή μας νίκη επί του Διομήδη ήταν σημαντική. Πρέπει να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερες νίκες και να αποκτήσουμε ψυχολογία νικητή», σχολίασε ο αθλητής του Φίλιππου Βέροιας, Σάββας Κουρουμλίδης.

Από την πλευρά του, ο Παντελής Αρβανιτίδης του Αερωπού Εδεσσας τόνισε: «Έχουμε μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό το καμπ αποτελεί μία προσομοίωση των πρώτων ημερών του Παγκοσμίου, δηλαδή συνδυασμός προπονήσεων και δυνατών αγώνων. Προσπαθούμε να παίρνουμε εικόνες και εμπειρίες. Είμαστε δεμένη ομάδα και έχουμε όλοι όρεξη για δουλειά και προσπάθεια. Στο χθεσινό φιλικό παίξαμε καλά, αν και κάναμε κάποια λάθη, έχουμε όμως το χρόνο ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».
Keywords
Τυχαία Θέματα