Τα έγραψαν όλα για Μπέο!

Ολα δείχνουν πως η ΑΕΚ προχωράει στην κατάθεση ένστασης για το ματς του Βόλου καθώς οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα τη διαβεβαίωσαν πως έχουν γράψει τα πάντα! Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι σίγουροι ότι υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να δικαιωθούν σε περίπτωση που καταθέσουν ένσταση και οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως δίνουν την απάντηση στο αν η Ένωση θα το τραβήξει ή όχι το θέμα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι οι παρατηρητές θα γράψουν αναλυτικά τα πάντα
για τις κινήσεις του Μπέου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τις βόλτες του στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς και στην ΑΕΚ περιμένουν να πάρουν εντός της Δευτέρας τα αντίγραφα αυτών των εκθέσεων -όπως και τη αστυνομίας που θα επιβεβαιώνει ότι ο Μπέος ήταν στα αποδυτήρια- για να τα υποβάλουν στον φάκελο τους και παράλληλα να εξηγήσουν αναλυτικά, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, το γιατί θα προχωρήσουν στην υποβολή ένστασης. Ενσταση που θα κατατεθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας ή πρωί Τρίτης.

Οπως λένε, μάλιστα, δεν είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι δεν έχει γράψει τίποτα ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά γιατί το θέμα με τον τιμωρημένο Μπέο εμπίπτει στην αρμοδιότητα των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας και όχι του Κωνσταντινέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα