Φορτσάρει για Μάρτινς-Καπετάνο

Σε πλήρη εφαρμογή μπήκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ Άρης για την νέα χρονιά. Οι Θεσσαλονικείς φορτσάρουν για την απόκτηση του Ροτζέριο Μάρτινς και Κώστα Καπετάνο σε πρώτη φάση. Περιμένουν τα νεότερα για Καστίγιο, ενώ θα αποκτηθούν άλλοι δυο επιθετικοί. Από την στιγμή που το κεφάλαιο εκλογές έκλεισαν στην ΠΑΕ, από σήμερα
κιόλας στρώθηκαν και πάλι στην δουλειά. Σε καμία περίπτωση η διοίκηση Αθανασιάδη δεν άφησε το καράβι ακυβέρνητο όλο αυτό το διάστημα των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του για να τρέξουν τα θέματα του σωματείου, αλλά και με τον Σάκη Τσιώλη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Πλέον. τώρα πιο ήρεμοι ξεκίνησαν τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Κοντά σε Ροτζέριο Το «gazzetta.gr» έχει το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει. Τον Ροτζέριο Μάρτινς που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης θέλει ο Σάκης Τσιώλης για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των κίτρινων. Ο Τσιώλης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ροτζέριο στην δεύτερη εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου και γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει καθώς σε 34 αγώνες ο βραζιλιάνος είχε πετύχει 20 γκολ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2012 και επιθυμία του ιδίου είναι να λυθεί με τους Αρκάδες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μιλήσει μαζί τους και έχουν αποσπάσει το πρώτο «ναι» στην μετακίνησή του. Ο Κώστας Καπετάνος Ο δεύτερος παίκτης που προβάρει τα «κίτρινα» είναι ο Κώστας Καπετάνος. Ένα ακόμα «παιδί» του Τσιώλη που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον θέλει στο ρόστερ του Άρη και είναι πολύ πιθανόν να αποκτηθεί.

Η περίπτωση Καστίγιο Στον Άρη περιμένουν τον Νέρι Καστίγιο να επιστρέψει από την Ουκρανία  με την ελευθέρας του στο χέρι. Ο Μεξικανός θα ταξιδέψει την Πέμπτη  στην Ουκρανία μαζί με τον αδελφό του για να μιλήσουν για το συμβόλαιό του. Ο Καστίγιο έχει συμβόλαιο με την Σαχτάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο είναι επιθυμία και των δύο πλευρών να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Οι υπόλοιπες θέσεις Από εκεί και πέρα ο Τσιώλης θέλει άλλους δύο επιθετικούς για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν από την φετινή χρονιά. Δεν θα είναι άλλωστε και οι μοναδικές μεταγραφές. Το βάρος θα δοθεί στην άμυνα με την απόκτηση δύο σέντερ μπάκ, ενός επιτελικού μέσου που τόσο έλλειψε την φετινή χ ρονιά, αλλά και στην μεσαία γραμμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα