Ζητείται άμυνα!

Τα ευχάριστα για την ΑΕΚ τη Δευτέρα, ενόψει Παναθηναϊκού, έχουν να κάνουν με την επιστροφή Μπλάνκο. Τα αρνητικά, όμως, με τα πάμπολλα προβλήματα στην άμυνα!
  Ο Μανόλο Χιμένεθ εδώ και καιρό δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιάχιτς και την Κυριακή συνειδητοποίησε ότι για το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό δε θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Δέλλα, που συμπλήρωσε κάρτες. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Γεωργέας -που χώλαινε σε όλη τη διάρκεια
της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου- έχει υποστεί κάκωση δεξιού οπίσθιου μηριαίου ενώ και ο Μανωλάς έχει ένα αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα, οπότε θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Τα προβλήματα, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι τεράστια και αρκεί να αναφέρουμε ότι στον Βόλο έπαιξε δεξί μπακ, μετά την αποχώρηση του τραυματία Γεωργέα, ο... Λαγός.

Τουλάχιστον τα πράγματα βελτιώνονται στην επίθεση καθώς ο Μπλάνκο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Χιμένεθ, που λογικά θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής καθώς αυτό το πράγμα με τον Μπαχά δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Οσοι έπαιξαν την Κυριακή έκαναν τη Δευτέρα πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι κανονικό, με εξαίρεση τους Καφέ, Γιάχιτς, Λυμπερόπουλο που δούλεψαν στο γυμναστήριο.

* Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. 
Keywords
Τυχαία Θέματα