Γράμμα Ζοζέ στους οπαδούς!

«Αντίο» στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για την σεζόν που ολοκληρώθηκε είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο με γράμμα στο επίσημο site μέσα από το οποίο ζήτησε fair play τη νέα σεζόν! Ο Μουρίνιο άφησε στην κρίση των οπαδών των Μερένχες τη δουλειά της ομάδας τη φετινή σεζόν, ενώ δεν ξέχασε να πετάξει τα καρφιά του για την UEFA, στην οποία καταλογίζει στήριξη στην Μπαρτσελόνα. Ακολουθεί το γράμμα
του Πορτογάλου, όπως δημοσιεύτηκε στο site της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ολοκληρώσαμε την σεζόν και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για όλη την αγάπη και την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Δουλέψαμε σοβαρά και με προσήλωση, όμως αφήνουμε στα δικά σας κριτήρια την ανάλυση της δουλειάς αυτού του ρόστερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν.

Για το τέλος, θέλω να κάνω μία πολή απλή ευχή, η οποία είναι η επόμενη σεζόν να επιστρέψει στις αρχές τις οποίες κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει και τις οποίες κάποιες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και κάποιες επιτροπές ξέχασαν κάποιες φορές, αρχές οι οποίες πρέπει να είναι η βάση ενός αθλήματος όπως είναι το δικό μας.

Για να μιλήσουμε για fair play, για σεβασμό στους αντιπάλους, και κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό δεν πρέπει να υπάρχουν λέξεις, αλλά έργα. Εχουμε την ελπίδα ότι την επόμενη σεζόν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο άθλημά μας αυτές τις θεμελιώδεις αρχές».
Keywords
Τυχαία Θέματα