"Νίκη με ΑΕΚ για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά", λένε Φερέιρα και παίκτες του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε μία εβδομάδα από εκεί που κινδύνευε να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έκανε το μεγάλο "come back" και με δύο νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση των play off, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ολα πλέον είναι στο χέρι των πρασίνων, που με νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο κεκλεισμένων των θυρών αγώνα του ΟΑΚΑ δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Τούμπας και παίρνουν αυτοί το εισιτήριο για τα... αστέρια! Αυτό τονίζουν άπαντες στην Παιανία. Τόσο ο Φερέιρα, όσο και οι παίκτες, λένε "πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά". Οσον αφορά το ενδεχόμενο της ένστασης από πλευράς Ενωσης, αφήνει αδιάφορους τους πράσινους, καθώς, όπως υπογράμμιζαν "νίκη θέλαμε και πριν, νίκη θέλουμε και τώρα"! Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, καθώς απομένει μία νίκη επί της Ενωσης, ώστε να ολοκληρώσουν τη δουλειά..."Συγχαρητήρια για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Την αξίζαμε γιατί παίξαμε καλύτερα και ψάξαμε το γκολ σε όλο το ματς. Ακόμη πάντως δεν έχει τελειώσει τίποτα, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη επί της ΑΕΚ για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να βγάλουμε την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού που κρύβουν μία σιγουριά."Νίκη θέλαμε, νίκη θέλουμε..."
Οσον αφορά το θέμα που έχει ανακύψει με την ένσταση που προτίθεται να κάνει η ΑΕΚ για την παράνομη είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια, ούτως ώστε να πάρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά, από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως δεν τους ενδιαφέρει τι θα πράξουν οι ιθύνοντες της Ενωσης, καθώς, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν "νίκη θέλαμε και πριν, νίκη θέλουμε και τώρα, δεν αλλάζει τίποτα...".Επιστρέφει ο Κατσουράνης αντί του Σιμάο
Επί των αγωνιστικών θεμάτων, ο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αγώνα της Τετάρτης, αφού δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός ή τιμωρία από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μετράει και την επιστροφή του Κατσουράνη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στην βασική ενδεκάδα, όπου θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Σιμάο, στην μεσαία γραμμή."Καμία συμφωνία με Αμπντούν"
Εξάλλου, σχετικά με την υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν και τις δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του σε εφημερίδα περί κλεισμένης μεταγραφής, από την πράσινη ΠΑΕ δεν τις υιοθετούσαν σε καμία περίπτωση και όπως έλεγαν "δεν ξέρουμε από πού πηγάζει τέτοια αισιοδοξία. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση του Αμπντούν. Σίγουρα είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει, αλλά το θέμα δεν έχει προχωρήσει...".
Keywords
Τυχαία Θέματα