Τα δεδομένα για Μίτσελ

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον ισπανό μέσο Μίτσελ, την ώρα που και ο ίδιος δεν κρύβει ότι θέλει να παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη χρονιά, ωστόσο όλα θα κριθούν από την Μπέρμιγχαμ και την μάχη σωτηρίας που δίνει.  Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μίτσελ επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους και για να βρεθούν τρόποι να γίνει αυτό θα έρθει στην Αθήνα σε ένα δεκαήμερο ο μάνατζερ του ισπανού,
Χέλου Ροντρίγκεθ.
Ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος από την ΑΕΚ και μάλιστα, σύμφωνα με την «Sportday», φαίνεται να την προτιμά και από τις ισπανικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του, όπως η Λα Κορούνια, η Χετάφε και η Εσπανιόλ.
Τα οικονομικά δεδομένα ωστόσο είναι απαγορευτικά για την Ένωση καθώς η ρήτρα του παίκτη είναι στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ. Ελπίδες υπάρχουν ωστόσο στην μάχη παραμονής που δίνει η Μπέρμιγχαμ. Εάν η αγγλική ομάδα υποβιβαστεί τότε η ΑΕΚ θα διευκολυνθεί καθώς δεν θα μπορούν οι άγγλοι να έχουν υπερβολικές αξιώσεις για παίκτη που μάλιστα θα λήγει το συμβόλαιο του τον επόμενο χρόνο.
Ακόμη και αν η ΑΕΚ πάντως καταφέρει να βρει τρόπο συνεννόησης με τους άγγλους το συμβόλαιο του Μίτσελ με την Μπέρμιγχαμ αγγίζει τα 700.000 ευρώ, ποσό που δεν προβλέπεται στον οικονομικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, αλλά δύσκολα ωστόσο θα βρει και σε άλλη ομάδα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα