Κερδίζει θαυμαστές ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ανατρέψει τα δεδομένα εντός της ΑΕΚ με τους ανθρώπους της Ένωσης να θεωρούν πλέον ότι ο Ισπανός είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Οι εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής στα πλέι οφ, αλλά και οι κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΚ φαίνεται να έχουν αλλάξει τους συσχετισμούς σχετικά με τον Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με το «Goal News».
Μέχρι τώρα ακόμη και μέσα στην Ένωση υπήρχαν φωνές που έκαναν λόγο
για «λαϊκιστή προπονητή της 6αρας», ενώ τον κατηγορούσαν ότι ήξερε μόνο να δικαιολογείται στις συνεντεύξεις τύπου και να χρεώνει τις αποτυχίες στην έλλειψη ρόστερ και χρημάτων. Ωστόσο πλέον ακόμη και ο πιο δύσπιστος στην διοίκηση της Ένωσης έχει πειστεί ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για το νέο πλάνο της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.
Όλα ωστόσο θα κριθούν από τα πλέι οφ και την θέση που θα πάρει εκεί η ΑΕΚ, καθώς το περιβάλλον του Ισπανού έχει την άποψη ότι θα έπρεπε να λύσει την συνεργασία του με την Ένωση και να συνεχίσει σε έναν πιο υγιή σε οικονομικό επίπεδο σύλλογο.
Ο ίδιος ο Χιμένεθ είναι προβληματισμένος, ωστόσο είναι μεγάλο το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό μεταθέτει τις όποιες συζητήσεις για μετά τα πλέι οφ, οπού θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προτάσεις που θα του έχουν γίνει, αλλά και για το που θα αγωνίζεται του χρόνου η ΑΕΚ.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα