Τέλος από την Άιντραχτ ο Ντάουμ

Ο Κρίστοφ Ντάουμ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς θεωρεί εαυτόν υπεύθυνο για τον υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη εθνική της Γερμανίας. Παρελθόν αποτελεί ο Κρίστοφ Ντάουμ από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παρόλο που η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία τους.
Ο γερμανός προπονητής, που ανέλαβε 7 αγωνιστικές πριν το τέλος και δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα των τριών ελλήνων μίλησε για αυτή την απόφαση που πήρε μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή
της ομάδας:
«Ύστερα από μακρά συζήτηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν και μετά από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε να αφήσω ελεύθερο το πεδίο στην Άιντραχτ ώστε να επιχειρήσει την άνοδο με έναν νέο προπονητή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη σ' εμένα, καθώς αισθάνομαι υπεύθυνος για την κατάληξη της ομάδας. Η Άιντραχτ έχει τώρα την ευκαιρία να πάρει διορθωτικά μέτρα, καθώς θα χρειαστούν αλλαγές στην ομάδα για να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Κρίστοφ Ντάουμ έχει συνδεθεί και με την αναζήτηση ευρωπαίου προπονητή εγνωσμένης αξίας που κάνει ο ΠΑΟΚ.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα