Εγγύηση Τσακίρη για Κοντοέ

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης προσφέρει χρήματα και εγγυήσεις στον Γιάννη Κοντοέ ενισχύοντας την προσπάθεια του Πανιωνίου να τον κρατήσει, για να μην καταλήξει ο παίκτης στην ΑΕΚ.  Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση της παραμονής του Γιάννη Κοντοέ στην πλατεία συνεισφέροντας στην προσφορά του Πανιωνίου, τόσο με χρήματα, όσο και με εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων αυτών, σύμφωνα με το «Goal News».
Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να καταλήξει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για την παρέμβαση του. Ο Κοντοές αποκτήθηκε από τον Φωστήρα, ωστόσο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νέα Σμύρνη, ενώ είναι και δηλωμένος οπαδός της ομάδας.
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει δηλώσει στον Γεράσιμο Βεντούρη, ότι θα καλύψει τουλάχιστον το μισό συμβόλαιο του Κοντοέ, ήτοι, 50.000 τον πρώτο χρόνο, 80.000 τον δεύτερο και 90.000 τον τρίτο.
Ο Γιάννης Κοντοές λοιπόν βλέπει πλέον με καλύτερο μάτι την πρόταση του Πανιωνίου, καθώς η ανάμιξη του Τσακίρη είναι δυνατό εχέγγυο σε σχέση με την πρόταση της ΑΕΚ, ωστόσο η απάντηση του δεν θα πρέπει να αναμένεται σύντομα.
  
Keywords
Τυχαία Θέματα