«Πρώτα η σωτηρία, μετά το Κύπελλο»

18:51 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Βαγγέλης Νάστος πιστεύει ότι πρέπει να έρθει πρώτα η σωτηρία για να κοιτάξουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου στον Ατρόμητο, όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Ατρόμητο, καθώς βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Γι’ αυτό οι Περιστεριώτες θέλουν να εξασφαλίσουν πρώτα αυτή και μετά να κοιτάξουν τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η Ένωση είναι και ο τωρινός αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Δώνη και, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Νάστο, θα είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια.
Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στην εκπομπή της NOVA, Superleague Preview, η οποία θα προβληθεί απόψε στις 21:30 από το Novasports2.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την ΑΕΚ: «Ομάδες όπως η ΑΕΚ μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα, αλλά δεν παύουν να είναι μεγάλες. Έχουν πολύ καλούς παίκτες που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά.

Πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, να είμαστε πειθαρχημένοι και με πολλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Βαρόμετρο της ΑΕΚ είναι ο Σκόκο, αλλά εμένα η δουλειά μου θα είναι η ίδια όπως με κάθε αντίπαλο. Εγώ είμαι προσηλωμένος στον εαυτό μου και στα καθήκοντα που μου έχει δώσει ο προπονητής μου, οπότε κοιτάω μόνο την ομάδα μου και τίποτα άλλο».

Για τη διαφορά του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι ένα μόνο παιχνίδι, όπου πηγαίνεις χωρίς άγχος, ειδικά αν έχουμε σωθεί. Αντίθετα, τώρα παλεύουμε για τους βαθμούς της σωτηρίας στο πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, το έχουμε καταλάβει αυτό και πάμε την Κυριακή για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το όνειρο του τελικού: «Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή ένας τίτλος είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στην καριέρα του, αυτό είναι που μένει στο τέλος και όλοι το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Καλός ο τελικός, καλό το Κύπελλο αν έρθει, αλλά πιο καλή θα είναι η σωτηρία και πρέπει να έρθει γρήγορα, ώστε να κοιτάξουμε μετά και τον τελικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα