Η συνέντευξη τύπου του Final 4 γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ

18:42 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου γυναικών, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν το Σάββατο (2/4) και την Δευτέρα (4/4). Το παρών έδωσαν τόσο οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ, όσο και των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης. Αναλυτικά όλες οι δηλώσειςΜιχάλης Βιντζηλαίος (β' αντιπρόεδρος ΕΟΚ): "Στο Final-4 συμμετέχουν τέσσερις εκ των κορυφαίων ομάδων του γυναικείου
μπάσκετ .Πιστεύουμε να έχουμε μια καλή διοργάνωση και θα δούμε ωραίο μπάσκετ. Από πλευράς ομοσπονδίας έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν ως εδώ και ελπίζω η καλύτερη να σηκώσει την κούπα".
 
Γιάννης Κτιστάκης (προπονητής Αθηναϊκού): "Ολοι πιστεύουν ότι είμαστε το φαβορί αλλά αυτό δεν σου δίνει αυτοδίκαια το Κύπελλο. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο παρκέ και εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ελπίζω να έχουμε κόσμο και οι φίλοι του μπάσκετ να ευχαριστηθούν τους αγώνες".
 
Τούλα Καλέντζου (αρχηγός Αθηναϊκού): "Είναι πρόκληση για όλους το Final Four. Δεν αποδέχομαι τον τίτλο του φαβορί. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας δυο τελικούς. Περιμένουμε τον κόσμο και ελπίζουμε να έρθει στο γήπεδο γιατί τότε υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το Κύπελλο είναι κάτι ξεχωριστό".
 
Αλέξανδρος Παππάς (προπονητής Πανιωνίου): "Είναι ιδιαίτερη χαρά που είμαι πρώτη χρονιά στο γυναικείο μπάσκετ και συμμετέχω σε ένα Final Four.Έχουμε επικεντρωθεί στο πρώτο αγώνα καθώς θα αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Πρωτέα Βούλας. Ο Αθηναϊκός πάντως είναι το φαβορί".
 
Νατάσα Γκοτζή (παίκτρια Πανιωνίου): "Είναι όμορφο να συμμετέχεις σε τελική φάση για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Το παιχνίδι με τον Πρωτέα είναι πολύ σημαντικό. Ο ερχομός του Δάγλα έχει αλλάξει την ομάδα προς το καλύτερο. Είναι ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμες, κυρίως πνευματικά να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο ματς. Πρέπει να είμαστε σοβαρές και πειθαρχημένες".
 
Αγγελος Γιαννουλάκης (προπονητής ΔΑΣΑΛ): "Εδώ και χρόνια γίνεται στα Λιόσια καλή δουλειά και κάθε χρόνο ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι. Κάναμε κάποια πλάνα για το Final Four και ετοιμάσαμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς τελευταία υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα. Αλλάξαμε διοίκηση και δεν έχουμε δουλέψει καλά. Θα κάνουμε υπομονή. Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζω επίσης να λυθούν σύντομα τα προβλήματα και να επανέλθουμε στον καλό μας εαυτό. Θέλουμε να γίνουν καλά παιχνίδια και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κοινού και του Τύπου".Νάταλι Πλούμπη (αρχηγός ΔΑΣΑΛ): "Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος. Από την πλευρά μας παρά τα πολλά προβλήματα θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".
 
Αλέκος Δάγλας (προπονητής Πρωτέας Βούλας): "Θα ήθελα να ξεκινήσω από το γεγονός ότι μας λείπει ο Ανδρέας Μιαούλης, ένας άνθρωπος που αγαπούσε
Keywords
Τυχαία Θέματα