Ενωμένος Παναθηναϊκός για τον Ερασιτέχνη

18:26 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» ακολουθούν και στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βγει ο Ερασιτέχνης από το οικονομικό αδιέξοδο. Αντιπροσωπεία της «μάνας του λόχου» βρέθηκε την Παρασκευή στην Παιανία.Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Νίκος Ρισβάς, ο γενικός αρχηγός Ν. Πλυτάς, το μέλος του Δ.Σ Α. Λέανδρος κα ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Ε. Σωπήλης συναντήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ με την τριάδα των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, έπειτα
από πρωτοβουλία των τελευταίων και παρουσία του προεδρεύοντος αντιπροέδρου, κ. Δημήτρη Γόντικα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο Κώστας Κατσουράνης ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Ερασιτέχνη και για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία, ενώ δήλωσαν τη στήριξή τους με όσα μέσα διαθέτουν.

Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν με τη σειρά τους πρωτοβουλία που θα έχει σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου, για την οποία λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα. Το προεδρείο του συλλόγου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας θερμά τους παίκτες για το ενδιαφέρον και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση.
Keywords
Τυχαία Θέματα