Κλειδί η συγκέντρωση στον Άρη!

18:26 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στο Μαρούσι έχουν πλέον το μυαλό τους οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Άρη. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή και τα όσα συνέβησαν αποτελούν παρελθόν και οι «κίτρινοι» ελπίζουν ότι θα μείνουν σε τροχιά νικηφόρων αποτελεσμάτων.
Τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον Άρη ελπίζουν να πάρουν το ροζ φύλλο
αγώνα και να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι της εισόδου στην τετράδα της βαθμολογίας.

«Πάντα αυτό που πρέπει να κοιτάμε πρώτα είναι η άμυνα. Αν δεν υπάρχει συγκέντρωση και πειθαρχεία, δεν μπορείς να παίξεις άμυνα ειδικά πάνω στον Μπάγκαριτς. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να κινηθεί με άνεση στην περιφέρεια και να τρέξει στο γήπεδο. Πρέπει να τον βγάλουμε εκτός παιχνιδιού έτσι ώστε να μη σκοράρει και να πασάρει. Από κει και πέρα είναι ένα παιχνίδι ρυθμού.

Το Μαρούσι δεν θέλει το γρήγορο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται το ψηλό του παίκτη. Πρέπει να πιέσουμε στην περιφέρεια και να τρέξουμε αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν παίξουμε καλή άμυνα και πάρουμε πολλά ριμπάουντ».», δήλωσε στον ΆΡΗΣ FM 92,8, Θανάσης Παπαχατζής.

Εκτός ο Γουίντερς

Ο βοηθός του Λευτέρη Σούμποτιτς, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε η ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το κυριότερο πρόβλημα μας είναι ότι δεν είχαμε τη ευκαιρία να προετοιμαστούμε έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση μας, Αυτό δεν ήταν καλό διότι χάσαμε ποιότητα στην προπόνηση.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με όσους παίκτες θα έχουμε στη διάθεση μας», ενώ συνεχίζοντας τόνισε: «O Γουίντερς οριστικά δε θα παίξει. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, θα μάθουμε τις επόμενες ώρες αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε για την αναμέτρηση».

Ο Μπάκαριτς κάνει τη διαφορά

Ο Θανάσης Παπαχατσής αναφερόμενος στο Μαρούσι, επεσήμανε: «Το άγχος τους έφυγε πολύ νωρίς γιατί με τις συνθήκες που διαμορφωθήκαν στην αρχή της χρονιάς, το ζητούμενο ήταν να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή όμως δεν χρειάζεται να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Έχει πολύ καλή χημεία και από την στιγμή που ενσωματώθηκε ο Μπάγκαριτς στην ομάδα, η εικόνα της άλλαξε θεαματικά. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά στην απόδοση του Αμαρουσίου».

Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη από την ομάδα ο έμπειρος assistant είπε: «Η ομάδα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή. Έχουμε σημάδια βελτίωσης, το ζητούμενο όμως είναι να είμαστε σταθεροί και να παρουσιαζόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι.

Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσο εύκολα μπορούμε να τα κερδίσουμε τόσο εύκολα μπορούμε τα χάσουμε. Για μένα δεν μετράει τόσο πολύ η τελική κατάταξη στην κανονική διάρκεια από τη στιγμή
Keywords
Τυχαία Θέματα