Πέφτουν στη μάχη οι νεάνιδες

Την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα «κυνηγήσει» τις επόμενες μέρες η Εθνική χάντμπολ νεανίδων που αναχωρεί για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί ο 4ος προκριματικός όμιλος.Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην πόλη Τζιερζονιόβ, ενώ η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Ισραήλ, την Κροατία και την οικοδέσποινα Πολωνία. Το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι δύσκολο, αφού δεν είναι μόνο η δυναμική των αντιπάλων, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σάκη Καρακεχαγιά να δηλώνει σχετικά: «Ο όμιλος είναι δύσκολος
από τη στιγμή που υπάρχουν η Κροατία και η Πολωνία, που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Από εκεί και πέρα αν μας δοθεί η ευκαιρία θα την κυνηγήσουμε και θα το παλέψουμε.

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις αθλήτριες της ομάδας που φοιτούν στη Γ’ Λυκείου, οι οποίες λόγω εξετάσεων έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, έχουν λείψει από τις προπονήσεις και κάποιες από αυτές θα τις δούμε απευθείας αύριο στο αεροδρόμιο. Εμείς πηγαίνουμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στην ομάδα συμμετέχουν οι Μαρία Χατζηπαρασίδου, Βαρβάρα Παρασκευαϊδου (Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Κασσάνδρα Χοτοκουρίδου (Ορφέας Κατερίνης), Βασιλική Μουρατίδου (ΑΕΠ Ξάνθης), Αλεξάνδρα Γκεργκίνα, Χρύσα Χρονοπούλου, Μενελία Κοντοστεργίου, Λαμπρινή Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Ειρήνη Παπαδοπούλου (Μακεδονικός), Χρυσούλα Τσομπανίδου, Αριάδνη Μασμανίδου (Αρης Θεσ.), Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου, Πηνελόπη Ιωαννίδου, Μοσχούλα Πουγαρίδου (Παναθλητικός), Κατερίνα Βαφειάδου (Αρίων Πτολεμαϊδας) και η Ζαχάρω Κοτσαμπουικίδου (Αίαντας Κοζάνης).

Το πρόγραμμα

Μ.Πέμπτη 21/4
18:00 Ελλάδα-Ισραήλ

Μ.Παρασκευή 22/4
18:00 Ελλάδα-Κροατία

Μ.Σάββατο 23/4
18:15 Ελλάδα-Πολωνία
Keywords
Τυχαία Θέματα