Πρεμιέρα στο 2ο τουρνουά «Γ. Μητσιμπόνας»

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Τύρναβο άνοιξε η αυλαία του τουρνουά που διεξάγεται στην Τσαριτσάνη, στη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα, που τείνει να γίνει θεσμός.Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΛ , ΠΑΕ Τύρναβος και φυσικά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Στο πρώτο παιχνίδι
του 2ου τουρνουά, ο Τύρναβος αναδείχθηκε νικητής επί της ΑΕΛ, με σκορ 2-1. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, με τον κόσμο που το παρακολούθησε να μένει ικανοποιημένος.Σκόρερ: Αλεξίου 20’, 83’, Τσιάρας κεφαλιά 48’.Στο 48’ ο Παπαϊωάννου δεν ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.Διαιτητές: Τζιόλας, Βαλιώτης, Σάρος.ΑΕΛ: Πρίφτη, Καρανίκας, Κοτομπέλι, Μπουρουζίκας, Γκαλίτσιος, Κουσιώρας, Βούζας, Γκαμπέτας, Ιωαννίδης, Τσιάρας, Τόλιος.
Στον πάγκο: Συκιώτης, Ψωμολιάς, Τζιόλης, Μπαταβάνης, Τσιλούλης, Φαλάγκας, Τσιρογιάννης, Παπαϊωάννου, Αγγέλου, Κρίτσας.ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γούπος, Αθανασούλης, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Β., Αλεξίου, Λούγκος, Αντωνόπουλος, Πάτρας, Τσούκαλος, Νάκας, Μάγγος. Στον πάγκο: Λόλας, Κιόρογλου, Λάιος, Μπαχτιβάνος (υπό δοκιμή από Αργυροπούλι), Γκαραγκούνης.*Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η αναμέτρηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα