Black Friday: Ο πρώτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος

Το μεγαλύτερο ίσως νέο μετά τα γεγονότα της Black Friday είναι η ανακοίνωση πως ο Bradley Franzen επικαλέστηκε πως είναι αθώος  και έκανε ένσταση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Manhattan για τις κατηγορίες που τον βάραιναν για τραπεζική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και πως χειριζόταν μια παράνομη επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών.
Ο Franzen είναι ο ένας από τους τέσσερεις payment processors που αναφέρονται στο κατηγορητήριο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Franzen βοήθησε τα online
πόκερ sites να βρουν payment processors(επεξεργαστές πληρωμών, εταιρείες "μεσάζοντες") που ήταν πρόθυμοι να λάβουν χρήματα από τα online πόκερ sites.

Η εγγύηση του Franzen ορίστηκε στα $200.000 και σύμφωνα με το Reuters οι γονείς του διέθεσαν τα κεφάλαια του σπιτιού τους  για να αφεθεί ελεύθερος κάτι που έγινε πριν από λίγες ώρες.

Ο John Campos, αντιπρόεδρος της SunFirst Bank στο St. George, στην Utah συνελήφθη την Παρασκευή και αναμένεται να εμφανιστεί στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του St. George σήμερα. Οι υπόλοιποι των οποίων τα ονόματα συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα