Οτσόα: «Το σκέφτομαι σοβαρά»

19:02 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα με τον Γκιγιέρμο Οτσόα, και ο Μεξικάνος γκολκίπερ καλείται ως τα τέλη Απριλίου να έχει αποφασίσει. Όπως τόνισε ξανά, ο ίδιος βλέπει σοβαρά την προοπτική της Ευρώπης και του Ολυμπιακού.Θα μείνει στο Μεξικό ή θα έρθει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό; Αυτό είναι το ερώτημα που…. απασχολεί έντονα τον Τύπο της χώρας, και αρκετοί είναι αυτοί που βλέπουν τον διεθνή πορτιέρο να κάνει το μεγάλο άλμα. Οι ερωτήσεις για το μέλλον του συχνές, ο ίδιος προσπαθεί να αποφύγει την όλη κατάσταση, αφού
θέλει να επικεντρωθεί στην ομάδα του την Αμέρικα. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά επανέλαβε πως επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη, και ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει προσεγγίσει. «Είναι κάτι που το έχω σκεφτεί σοβαρά, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Υπάρχει ακόμα χρόνος και δεν θέλω να πάρω κάποια βιαστική απόφαση» τόνισε ο Οτσόα στην εφημερίδα «Universal» , με το σχόλιο να τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα από την Ευρώπη που τον έχει προσεγγίσει σοβαρά.

Είναι αλήθεια, πως ο Οτσόα βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού, γνωρίζει ήδη πως θα παίξει με το… καλημέρα του στην Ευρώπη στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και στο οικονομικό κομμάτι δύσκολα θα υπάρξουν διαφωνίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα