Με αλλαγές η Λάρισα

17:06 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Λάρισα θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ με αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, με τους Τσοντοφάλσκι και Νταμπίζα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. Απόντες οι Βενετίδης, Ρομέου, Πλιάγκας, Σίμιτς.
Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Λάρισας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «βυσσινί» θα πάνε με απουσίες στη Θεσσαλονίκη,
καθώς ο Στέλιος Βενετίδης είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ρομέου, Πλιάγκας και Σίμιτς είναι τραυματίες. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, θα επιστρέψει ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Νίκος Νταμπίζας στο πλευρό του Στάθη Ταυλαρίδη. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Κωστένογλου σκοπεύει να βάλει τον Ταλ δεξιά και τον Κατσιαρό αριστερά στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αμπουμπακάρι, Ιγκλέσιας πίσω από τον Μετίν, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Πανκράτ (δεξιά), Τσιμπάμπα (αριστερά) και Κουζέν (κορυφή), με τον τελευταίο να έχει κάνει μόλις μια προπόνηση. Τέλος, η προετοιμασία των Θεσσαλών θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με χαλάρωμα για να αναχωρήσουν στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα