Από Βοσνία στη Σανγκάη

19:38 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τα τέσσερα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης δεν συνιστούν μεγάλη επιτυχία από τους Έλληνες κολυμβητές μας που έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να κυνηγήσουν την πρόκριση. Στο «Ακρόπολις» πλην του Στέφανου Δημητριάδη δεν σημειώθηκε καμία άλλη αξιόλογη επίδοση, καθώς οι πρωταθλητές μας κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, μένοντας μακριά από τον καλό τους εαυτό. Τα περιθώρια στενεύουν αφού η προθεσμία για την επίτευξη των ορίων εκπνέει στο τέλος Μαΐου
και μέχρι τότε υπάρχει μονάχα μια διοργάνωση εντός των συνόρων, οι Μακεδονικοί Αγώνες.

Για το λόγο αυτό και για να υπάρχουν πιθανότητες να αυξηθεί ο αριθμός της ελληνικής ομάδας για την Κίνα, αρκετοί θα επιλέξουν τους αγώνες στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο μίτινγκ της Μπάνια Λούκα, που θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Μαΐου, καθώς το καινούριο κολυμβητήριο και οι βατήρες τελευταίας τεχνολογίας στην πόλη της Βοσνίας μπορούν να τους δώσουν την ώθηση για καλύτερες επιδόσεις.

Τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο της Σανγκάης έχουν εξασφαλίσει ως τώρα οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Αρης Γρηγοριάδης, Νόρα Δράκου και Στέφανος Δημητριάδης, ενώ σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις των «μικρών», για το Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων του Βελιγραδίου έχουν προκριθεί οι Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Αλέξανδρος Θεοχαρίδης, Χαρίλαος Καρακαϊδός, Στέφανος Χαλιντέι-Χριστόπουλος και Σαββίνα Σαμαρά, ενώ οι τέσσερις πρώτοι έχουν πιάσει τα όρια και για το Παγκόσμιο της κατηγορίας, που θα γίνει στη Λίμα του Περού.
Keywords
Τυχαία Θέματα