Αντονετί... διετίας

Ο Φρεντερίκ Αντονετί αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της Ρεν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.Ο Κορσικανός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Ρεν από το 2009 και φέτος οι Βρετώνοι διεκδικούν με αξιώσεις μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το πρότζεκτ της Ρεν πηγαίνει μία χαρά, καθώς οι «ρενέ» έχουν τον
μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη Λιγκ 1 και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Το συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού έφτανε στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι και η επιθυμία για ανανέωση ήταν αμφίδρομη.

Έτσι ο Αντονετί έβαλε την υπογραφή σε νέο διετές συμβόλαιο και θα οδηγήσει τα... πιτσιρίκια του και του χρόνου. «Ήμουν σίγουρος εδώ και καιρό ότι θα υπογράψει. Είχαμε φτάσει σε προφορική συμφωνία. Τη Δευτέρα (11/04) συναντήσαμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας για το θέμα. Αυτό είναι η επίσημη επιβεβαίωση της συμφωνίας», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ρεν Πιερ Ντρεοσί.
Keywords
Τυχαία Θέματα