Tα κορίτσια ξενυχτάνε...

Έκαναν το χρέος τους, πήραν ένα ακόμη πρωτάθλημα και πλέον για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού έχει φτάσει η ώρα για τα επινίκια! Η αρχή έγινε με καλό κρασί και φαγητό!
 Το απόγευμα της Δευτέρας με έναν… υγιεινό περίπατο στο κλειστό του Ρέντη, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επανέλαβε κάτι που «μονότονα» κάνει την τελευταία 7ετία!

 Πήρε
ακόμη ένα πρωτάθλημα Ελλάδος. Μόνιμη αυτή η κατάσταση για την «παλιά» Ξανθή Μυλωνά και την παρέα της. Μπορεί ο τίτλος του κυπέλλου που θα παιχτεί στην Σάμο το Σάββατο να χάθηκε, όμως το καλό τρόπαιο πάλι στην τροπαιοθήκη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έμεινε! Έτσι μετά την εκ νέου πετυχημένη χρονιά, τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη έβγαλαν τα αθλητικά παπούτσια, φόρεσαν γόβες, έβγαλαν τα σορτσάκια και τις φανέλες, έβαλαν τζιν, φούστες και μπλουζάκια και βρήκαν την ευκαιρία να το γλεντήσουν!

Πρώτος… σταθμός το πολυτελές bar restaurant που βρίσκεται στην οδό Τσόχα, ακριβώς απέναντι από την μπουτίκ της Λεωφόρου! Εκεί παίκτριες και τεχνικό τιμ το… γιόρτασαν, χαλάρωσαν και ευχήθηκαν «και του χρόνου»! Μοναδική απούσα η Αθηνά Παπαφωτίου που για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να δώσει το παρών!
Keywords
Τυχαία Θέματα