ΑΕΚ σημαίνει... πρόκριση!

22:21 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το καλό -επιθετικό- της πρόσωπο καλείται να παρουσιάσει το βράδυ του Σαββάτου (2/4, 8.30μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Παρτιζάν για το Τσάλεντζ Καπ.Η Ένωση έχει κλείσει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία και μετά τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Σπόρτινγκ μετράει για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις της απέναντι στην Παρτιζάν, στο επαναληπτικό ματς της οκτάδας.

Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε στο Βελιγράδι με το 28-22 υπέρ των Σέρβων,
ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για την ελληνική ομάδα αφού η διαφορά των έξι τερμάτων είναι αναστρέψιμη, φτάνει οι «κιτρινόμαυροι» να φορέσουν το καλό ευρωπαϊκό τους κοστούμι, όπως είχε συμβεί και στη φάση των «16» με τους Πορτογάλους.

Η Παρτιζάν είναι μια δυνατή και υπολογίσιμη αντίπαλος, στον «Δικέφαλο» όμως αισιοδοξούν ότι αν αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν πριν από μερικές μέρες στη σερβική πρωτεύουσα μπορούν να πετύχουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στην τελική τετράδα του Τσάλεντζ Καπ. Η παρουσία του κόσμου θα είναι ένα ακόμη «συν» για την ΑΕΚ που πάντα στις κρίσιμες και καθοριστικές αναμετρήσεις έχει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ, οπότε η Ένωση θα πάρει την πρόκριση αν νικήσει με διαφορά επτά ή περισσότερων τερμάτων, ή αν επικρατήσει με έξι γκολ, αλλά δεχθεί λιγότερα από τα 22 που πέτυχε στο πρώτο ματς.

Σε περίπτωση που επαναληφθεί ακριβώς το σκορ του Βελιγραδίου, οι δύο ομάδες θα πάνε κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα