Ερωτηματικά για την ενδεκάδα

21:51 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Δεν είναι λίγα τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα.Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή. Βασικός γκολκίπερ αναμένεται να είναι
ο Πάρντο.

Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Μανιάτης και αριστερό ο Χολέμπας ενώ ερωτηματικό υπάρχει για μία θέση στο κέντρο της άμυνας, καθώς στην άλλη θα παίξει ο Μέλμπεργκ. Αυτήν θα καλύψει ένας εκ των Μοντέστο, Ραούλ Μπράβο, Ποτουρίδη.

Εάν ο Μοντέστο παίξει στην άμυνα, τότε στην μεσαία γραμμή θ' αγωνιστούν οι Ουρτάδο και Ντουντού. Εφόσον ο Κορσικανός ξεκινήσει αμυντικό χαφ, τότε θα μείνει εκτός βασικού σχήματος ο Ουρτάδο.

Αριστερό χαφ θα είναι ο Ριέρα και δεξιά ο Φετφατζίδης δείχνει να έχει το προβάδισμα εφόσον όμως που δεν ξεκινήσει ως κρυφός κυνηγός ο Φουστέρ. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μιραλάς (κρυφός κυνηγός) και Τζιμπούρ (μοναδικός προωθημένος) ενώ πιθανότητες ν' αγωνιστεί βασικός φορ έχει και ο Πάντελιτς.

Στην περίπτωση που παίξει βασικός ο Φουστέρ ο Μιραλάς θα πάει δεξιά και έτσι δεν θα ξεκινήσει βασικός ο Φετφατζίδης. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έδειξε πάλι κάτι, χωρίζοντας τους παίκτες σε επτάδες για να κάνει μίας μορφής εσωτερικό διπλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα