Λαμπράκης: Αυτά είναι για γέλια!

22:17 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Με αφορμή τη φραγή που έχει φάει από πολλές στοιχηματικές εταιρείες το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ηρακλή εξαιτίας του υπερβολικού τζίρου που έχει δεχθεί πάνω στην ισοπαλία, ο τιμ μάνατζερ της κρητικής ομάδας Σταύρος Λαμπράκης τόνισε πως "όλα όσα ακούγονται είναι για γέλια" και πρόσθεσε πως "ο Εργοτέλης έχει αποδείξει το ήθος του". "Αυτά είναι για γέλια, αν ξέρουν πώς λειτουργεί ο Εργοτέλης. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να τα ακούμε όλα, άσχετα αν δεν μας είναι ευχάριστα
γιατί έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει το ήθος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοια πράγματα", τόνισε στον "Κρήτη Σπορ Fm 87,6" ο Λαμπράκης και πρόσθεσε: "Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι το τελευταίο στην έδρα μας, θα μας δώσει ασφάλεια και ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μια θέση στην πρώτη οκτάδα"."Δεν κάναμε μία μεγάλη νίκη"
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν κατάφερε φέτος ο Εργοτέλης να κάνει την υπέρβαση με την είσοδό του στα play off, ο τιμ μάνατζερ των ηρακλειωτών επισήμανε: "Δεν κάναμε μια μεγάλη νίκη. Αν κερδίζαμε το ματς με την ΑΕΚ θα ήμασταν πολύ κοντά στις υψηλές θέσεις μέχρι το τέλος. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε και δεν πήραμε κάτι στον αγώνα στην Τούμπα, ήταν δύσκολο να πάμε για ψηλότερα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός καθ' όλη την διάρκειά του. Είδατε τι έγινε με ιστορικές ομάδες όπως η Λάρισα. Φέτος παίξαμε συνεχόμενα ματς με τους μεγάλους και κάποια ματς εκτός έδρας δύσκολα που τύχανε όλα μαζί και σε αυτό το διάστημα δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη για να πάρουμε παραπάνω βαθμούς. Με τις μικρομεσαίες ομάδες τα πήγαμε πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας"."Δεν πιστεύω ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα"
Για το αν ο Εργοτέλης είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα, απλώς με τις μεγάλες ομάδες δεν ευτυχήσαμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα άσχετα αν σε κάποια ματς από αυτά όπως με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο ή με την ΑΕΚ στην Αθήνα δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Κάναμε καλές νίκες στα δύο συνεχόμενα ματς που είχαμε στο Παγκρήτιο τόσο στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και για αυτό δημιουργήθηκαν και μεγαλύτερες προσδοκίες"."Να ξεκινήσουμε από βδομάδα τον προγραμματισμό"
Ο τιμ μάνατζερ και παλαίμαχος παίκτης του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου: "Θα είναι ευχής έργον να κερδίσουμε την Κυριακή για να είμαστε πιο ήρεμοι, ώστε από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά. Υπάρχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις, φέτος τελειώνουν πολλά συμβόλαια και θα έχουμε πολλή δουλειά. Στο μυαλό μας όμως τώρα είναι το ματς με τον Ηρακλή, όπου θέλουμε να αφήσουμε μια γλυκιά εικόνα στον κόσμο.Στη συνέχεια θα κάνουμε τις συζητήσεις με τον πρόεδρο. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με ποδοσφαιριστή, πέρα από τις συζητήσεις που έχω καθημερινά με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Δε
Keywords
Τυχαία Θέματα