Μοναδικός απών ο Μαζνόφ

22:07 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μοναδικός απών από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γκόραν Μαζνόφ, καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει περαιτέρω… πονοκεφάλους.
Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Κέρκυρας. Αυτό έγινε με μια προπόνηση, στην οποία έδειξε μερικές από τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, είναι δεδομένο ότι ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και πως στην άμυνα οι Βενέτης, Μαϊστόροβιτς και Γκουστάβο θα καλύψουν το
κέντρο και το δεξί άκρο, όχι όμως και το αριστερό. Γραμμόζης, Στολτίδης και Μακρής θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι στη μεσαία γραμμή, ενώ μια θέση στα δυο άκρα της επίθεσης διεκδικούν οι Ηλίας Ιωάννου, Επστάιν και Καλαντζής.

Όσον αφορά την κορυφή, θα υπάρχει μόνο ένας και θα είναι ο Θανάσης Τσίγκας. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των Φαιάκων βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να «ντοπάρουν» τους παίκτες, καθώς γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Τέλος, το μοναδικό πρόβλημα για τον Μπάντοβιτς είναι ο Γκόραν Μαζνόφ, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα