SuperStar Showdown: Νικητής ο Blom

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Blom με τον online qualifier "Mastermixus," στο SuperStar Showdown.
Μόλις έντεκα λεπτά από την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι ο Mastermixus κέρδισε το πρώτο all-in pot του παιχνιδιού. Στο τραπέζι είχαν ανοίξει τα φύλλα 932T και αρχικά ο Blom έπαιξε ντούκου μόνο και μόνο για να αυξήσει λίγο αργότερα το ποντάρισμα του Mastermixus από τα $80 στα $265. Ο αντίπαλός του έκανε το call και στο river εμφανίστηκε
5.Τότε ο Blom έπαιξε all in τα υπόλοιπα $995 στο pot ύψους $630 και ο Mastermixus τον είδε αμέσως έχοντας πάνω του9T. O Blom έχασε το πρώτο all in pot έχοντας πάνω του KQ.

O Blom γύρισε δυναμικά στο παιχνίδι όταν οι άσσοι του έπεσαν πάνω στους βαλέδες του αντιπάλου του και οι δυο τους έπαιξαν all in preflop, αλλά έχασε και πάλι λίγο αργότερα όταν είδε το five-bet preflop του Mastermixus. Αν και ο Blom είχε καλύτερο φύλλο πάνω του το flop έδωσε προβάδισμα στον αντίπαλό του. Ο Blom κράταγε στα χέρια του AK και ο Mastermixus (Αd)J. Όταν είχε ολοκληρωθεί λιγότερο του 10% του παιχνιδιού ο Mastermixus είχε ένα προβάδισμα ύψους $1.140.

Ωστόσο δεν χρειάστηκε πολύ ώρα ο Blom για να αλλάξει πλευρά και να γίνει αυτός ο κερδισμένος παίχτης. Μέχρι και την ολοκλήρωση των 400 χεριών η ανατροπή είχε γίνει και ο Blom είχε προβάδισμα $1.710. Τα περισσότερα από αυτά τα κέρδη ήρθαν από το χέρι στο οποίο και οι δύο από το flop έπιαναν το μεγαλύτερο φύλλο του τραπεζιού αλλά ο Blom υπερίσχυσε έχοντας το μεγαλύτερο kicker.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Mastermixus προσπάθησε να στείλει εκτός τον αντίπαλό του κάνοντας στο river μια overbet-μπλόφα. Στα χέρια του κράταγε Q9 και όταν το flop άνοιξε KT8, ο Mastermixus έπαιξε αρχικά ντούκου και στην συνέχεια έκανε raise στο bet του Blom από $50 στα $170. Ο Blom έκανε το call και στο turn άνοιξε 7. O Mastermixus συνέχισε να ανεβάζει το pot ποντάροντας $240 και ο Blom για άλλη μια φορά έκανε το call. To river ήταν 3 και ο Mastermixus αποφάσισε να παίξει all-in τα $735 που του απέμεναν. Ο Blom που κράταγε στα χέρια του 28 και είδε το χρώμα να του ανοίγει στο river δεν έχασε την ευκαιρία και τελικά κέρδισε το pot.

Πέντε χέρια αργότερα στο ίδιο τραπέζι έπαιξαν και πάλι all in όταν είχαν ανοίξει τα φύλλα 854. Τα φύλλα τους άνοιξαν και Mastermixus είχε πάνω του δυο άσσους ενώ ο Blom 78. Στο turn άνοιξε 4 αλλά το river έφερε την ανατροπή χαρίζοντας στον Blom 8 καθώς και το pot των $2.500.

Στο επόμενο μοίρασμα που έγινε στο ίδιο τραπέζι, ακόμη ένα all in έλαβε χώρα. Στο τραπέζι είχαν ανοίξει τα φύλλα KQ49.

Ο Blom στην αρχή έπαιξε ντούκου και στην συνέχεια all in έχοντας πάνω του 23.

O Mastermixus έκανε το call με KQ.Μετά από αυτά τα τρία all in που παίχτηκαν ο Blom βρέθηκε να έχει προβάδισμα $4.705.

Ο Mastermixus πολύ σοφά επέλεξε εκείνη την στιγμή να ζητήσει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα και σε ένα από τα πρώτα χέρια που παίχτηκαν μετά το διάλειμμα κέρδισε $2.000 όταν τα δυο οχτάρια που είχε πάνω του έπεσα
Keywords
Τυχαία Θέματα