Εκκαθαρίσεων συνέχεια στις Σέρρες

Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Με 13 ποδοσφαιριστές μένει το ρόστερ των «λιονταριών»!
Ο Πανσερραϊκός υποβιβάστηκε στη Football League, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν και στη σερραϊκή ομάδα έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό αυτής. Βέβαια, έχουν ασχοληθεί πρώτα με τις εκκαθαρίσεις, αφού ήδη κάποιοι παίκτες έχουν αποτελέσει
παρελθόν από το σύλλογο.

Πρόκειται για τους Ντιόγκο και Πάρκερ, με τους οποίους τα «λιοντάρια» έχουν λύσει και επίσημα τη συνεργασία, με τους δυο ποδοσφαιριστές να έχουν επιστρέψει σε Ρέϊκιαβικ και Τβέντε, αντίστοιχα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Ράντμαν, Φερνάντεζ, Κάστρο, Μπέλιτς, Λεοζίνιο και Νταλέ, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επίσης, ολοκληρώνεται ο δανεισμός των Παπάζογλου, Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τους Βοσκόπουλο, Βαλσαμάκη, οι περιπτώσεις τους θα επανεξεταστούν, ενώ οι Ανάκογλου, Γεωργιάδης αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι μεγάλων ομάδων. Έτσι, στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου απομένουν 13 παίκτες, από τους οποίους οι πέντε είναι κάτω των 20 ετών και άλλοι τρεις έχουν συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο.

Στην πεντάδα συμπεριλαμβάνονται οι Ασλανίδης (17), Τριανταφύλλου (20), Σαββίδης, (18), Παπαδόπουλος (20), Γιαννόπουλος (16), με τους Κέρλα, Κις, Σίντζιτς. Τέλος, υπάρχουν και οι Μάρκοβιτς, Μουσικάκης, Κόντος, Παντελιάδης, Βρούτσινα. Με αυτόν τον τρόπο, οι διοικούντες την ομάδα βλέπουν ότι πρέπει να την ενισχύσουν σημαντικά, ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν και να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα