Gus Hansen: «Όλοι πιστεύουν ότι είμαι μανιακός»

Ο Gus Hansen σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το παρελθόν του και το πώς διαχειρίστηκε τις μεγάλες απώλειες που είχε. Αυτή τη στιγμή ο Δανός είναι ο πιο κερδοφόρος online παίκτης, αφού μετράει κέρδη 4 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2011.
Επίσης δίνει τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την τενίστρια Caroline Wozniacki. Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα.

«Τελευταία έχω αλλάξει το στιλ
παιχνιδιού μου. Έχω γίνει tight παίκτης. Υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι είμαι μανιακός και παίζω όλα τα φύλλα, αλλά έχω επιστρέψει στο σφικτό παιχνίδι και καταφέρνω να ελέγχω τα pots στα οποία συμμετέχω. Κάνω λιγότερα λάθη αν κάνουμε μια σύγκριση με τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω μάθει από τα λάθη που έκανα στο παρελθόν».

«Κάθε φορά βλέπεις έναν κερδισμένο παίκτη, λένε ότι από πίσω του υπάρχει και αρκετή τύχη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήμουν πολύ τυχερός τους τελευταίους μήνες. Κατά τη διάρκεια των δύο περασμένων χρόνων ήμουν εκπληκτικά άτυχος».

«Παίζω τένις εδώ και 30 χρόνια στο ίδιο κλαμπ με την Caroline Wozniacki όταν αυτή έμενε στην Κοπεγχάγη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και μένουμε και οι δύο στο Μονακό. Προσπαθούμε να συναντιόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε. Γνωρίζω προσωπικά τους γονείς της και τα αδέρφια της. Είμαστε καλοί φίλοι, αλλά θα σας απογοητεύσω αφού δεν υπάρχει κάτι ρομαντικό ανάμεσα μας».

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα