«Ποιος δεν θέλει Ολυμπιακό;»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντένις Επστάιν δεν... χωρούσε στα «ερυθρόλευκα» πλάνα! Δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, άρπαξε την ευκαιρία και πλέον ο Γερμανός επιθετικός  μιλάει στο gazzetta.gr για την επιθυμία του να παίξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα
χρονιά.Στο εξωτερικό έκανε διακοπές αυτές τις μέρες ο Ντένις Επστάιν, που θα επιστρέψει την Τρίτη του Πάσχα στην Ελλάδα. Όσο για το μέλλον του; «Θα βρίσκομαι την Τρίτη στην Αθήνα για να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για το τι θα γίνει για τη νέα χρονιά», υπογράμμισε αρχικά στο gazzetta.gr ο 24χρονος Γερμανός άσος.

Όσο για το εάν θα βρίσκεται την Τρίτη στην προπόνηση, ήταν... αινιγματικός.  «Δεν το ξέρω ακόμα αυτό. Θα το δούμε», τόνισε ενώ δεν απέκλεισε να υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος βέβαια ξεκαθάρισε πως θέλει να παίξει στο λιμάνι τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Ποιος δεν θα ήθελε ν' αγωνιστεί στον Ολυμπιακό; Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και προσωπικά θέλω πολύ να είμαι στην προετοιμασία της αλλά και να παίξω τη νέα χρονιά. Προς το παρόν όμως δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι' αυτό».

Όπως γίνεται άμεσα κατανοητό, ο Επστάιν περιμένει ν' ακούσει από τον Ολυμπιακό το εάν τον θέλει για τη νέα περίοδο ή όχι, προκειμένου από εκεί και πέρα να δει τι θα κάνει με την καριέρα του. Σημειώνεται πως ο πρώην παίκτης του Ηρακλή είχε φέτος 9 γκολ σε 27 εμφανίσεις με την ομάδα της Κέρκυρας, κάνοντας γενικά αρκετά καλή χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα