«Όπως ο ΠΑΟ και η Μακάμπι»

Ο Ντράγκαν Τόντοριτς δήλωσε μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας από την Παρτιζάν ότι η κυριαρχία της είναι ανάλογη με αυτήν του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και της Μακάμπι στο Ισραήλ.Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν έδωσε συνέντευξη στην σερβική εφημερίδα Novosti, για να μιλήσει για την πέμπτη συνεχόμενη κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας από την ομάδα του που αποτελεί ρεκόρ όχι μόνο της σχετικά νεοσύστατης διοργάνωσης, αλλά και του
γιουσκοσλαβικού μπάσκετ από 1955 και μετά. Η μεγάλη Γιουγκοπλάστικα είχε φθάσει τους τέσσερις συνεχόμενους τίτλους, αλλά η τωρινή Παρτιζάν (με λιγότερο ταλέντο και μικρότερο ανταγωνισμό βεβαίως), την ξεπέρασε.

Ο Τόντοριτς ερωτήθηκε για το ρεκόρ και τόνισε πως «αυτό το ρεκόρ είναι απλησίαστο για όλες τις ομάδες της ηπείρου μας, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν. Και μάλιστα για μια διοργάνωση όπου μετέχουν ομάδες από διάφορες χώρες. Με την εξαίρεση της Μακάμπι στο Ισραήλ και του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, αυτό που πετυχαίνει η Παρτιζάν τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τα όρια της Αδριατικής Λίγκας».
Keywords
Τυχαία Θέματα