Ποιά Xiaomi αναβαθμίζονται σε Android Oreo και Pie μέχρι τέλος του 2018;

Techblog.gr

Η Xiaomi ανανέωσε τη λίστα με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Oreo και Android Pie μέχρι το τέλος του 2018, λαμβάνοντας πρώτα τις beta εκδόσεις έτσι ώστε μέχρι το τέλος του έτους να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα περισσότερα smartphone που εμφανίζονται στη λίστα έχουν ήδη εγκατεστημένο το Android Oreo τη στιγμή που τα Mi Mix 2S, Mi 8 και Mi 8 Explorer

“τρέχουν” ήδη Android 9 Pie. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η αναβάθμιση του Mi 5s Plus σε Android Oreo θα καθυστερήσει λόγω προβλημάτων με το software της συσκευής, ενώ τα Redmi 5,5A, 5 Plus και Mi 5X αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Oreo μέχρι το τέλος του έτους, ενώ τα υπόλοιπα smartphone της σειράς Mi 8 αλλά και το Mi Max 3 θα αναβαθμιστούν σε Android Pie κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Επιπλέον, η Xiaomi έκανε ξεκάθαρο πως οι συσκευές που έχουν ήδη λάβει δύο κύριες αναβαθμίσεις ή έχουν πρόσφατα αναβαθμιστεί, δε θα αναβαθμιστούν σε Android Pie ενώ όσες είναι αρκετά παλιές δε θα λάβουν καμία άλλη αναβάθμιση, χωρίς όμως να γίνεται γνωστή η λίστα των συσκευών αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα