Galaxy A6s: Επίσημο το mid-range smartphone που δεν κατασκεύαστηκε από τη Samsung

Techblog.gr

Σε event που έγινε στην Κίνα, η Samsung παρουσίασε το Galaxy A6s το οποίο ανήκει στη mid-range κατηγορία και είναι το πρώτο smartphone που δεν κατασκεύασε η ίδια αλλά η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή των συσκευών της Xiaomi.

Η Samsung έχει προσπαθήσει να γίνει πιο ανταγωνιστική στην Κίνα, όπου ο ανταγωνισμός

στα mid-range smartphone είναι μεγάλος ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να μειώσει το κόστος παραγωγής έτσι ώστε να γίνει ανταγωνιστική στις τιμές που πωλούνται τα mid-range άλλων εταιρειών όπου η Xiaomi κυριαρχεί. Για αυτό το λόγο έδωσε την παραγωγή του Galaxy A6s στην εταιρεία Wintech, η οποία είναι αυτή που έχει αναλάβει την παραγωγή των Xiaomi, με την Κορεατική εταιρεία να εφαρμόζει για πρώτη φορά το outsourcing για την κατασκευή ενός smartphone.

Αυτού του είδους η συνεργασία δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά μιας και τα smartphone της BlackBerry τα κατασκευάζει η εταιρεία TCL, τα νέα Nokia κατασκευάζονται από την HMD Global ενώ η συνεργασία της Samsung είναι πιο “κλειστή” μιας και θέλει τους καταναλωτές να πιστεύουν πως είναι ένα smartphone κατασκευασμένο από την ίδια και όχι από άλλη εταιρεία.

Το Galaxy A6s διαθέτει οθόνη στις 6 ίντσες με ανάλυση 2160×1080 και αναλογία οθόνης 18:9. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 660, η μνήμη RAM βρίσκεται στα 6GB και υπάρχουν επιλογές για 64GB και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Στο πίσω μέρος έχουμε τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, με φακούς στα 12MP και 5MP, με τη selfie κάμερα να έχει φακό στα 24MP. Επίσης, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με μπαταρία 3300mAh, ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, με την τιμή της να κοστίζει 260 δολάρια στην αγορά της Κίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα