Η Realme μας προετοιμάζει για κινητό με under-display selfie

Με τη ZTE να είναι η πρώτη εταιρεία στην αγορά που κυκλοφορεί smartphone με under-display selfie κάμερα, το ZTE Axon 20 5G, περιμένουμε σιγά σιγά και οι υπόλοιποι κατασκευαστές να ακολουθήσουν με τις δικές τους προτάσεις. Ήδη η Xiaomi μας έχει προετοιμάσει για αντίστοιχη πρόταση, ενώ τώρα είναι η σειρά της Realme να μπει στο παιχνίδι.

O Vice

President της Realme, Xu Qu Chase, ανέβασε μία εικόνα στο Weibo μίας νέας συσκευής της εταιρείας, η οποία δεν έχει κάποιο εμφανές notch ή οπή στην οθόνη για τη selfie κάμερα. Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για συσκευή με μηχανισμό pop-up για τη selfie κάμερα του, όμως ο ίδιος ήθελε να γνωστοποιήσει πως ούτε αυτό ισχύει, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι πρόκειται για συσκευή με under-display selfie κάμερα.

Φυσικά δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή, ενώ δε γνωρίζουμε πότε μία τέτοια συσκευή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά. Μη ξεχνάμε ότι η τελευταία φορά που είδαμε κάποιο Realme με εντελώς καθαρή οθόνη ήταν το Realme X, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιούλιο με pop-up μηχανισμό.

Η Realme μας προετοιμάζει για κινητό με under-display selfie - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα