Όλες οι χθεσινές ανακοινώσεις HMD Global και Nokia

13:18 23/9/2020 - Πηγή: myPhone
Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των τηλεφώνων Nokia, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες προσθήκες στην entry-level οικογένεια smartphones, τα Nokia 3.4 και Nokia 2.4, μια νέα
γκάμα αξεσουάρ και το HMD Connect Pro που προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ασφαλή και αξιόπιστη παγκόσμια υπηρεσία περιαγωγής δεδομένων. Το ευρύ φάσμα αυτών των ανακοινώσεων ενισχύει περαιτέρω τον «ολιστικό» μετασχηματισμό της εταιρείας σε παγκόσμιο πάροχο κινητών συσκευών και υπηρεσιών.

Ο Florian Seiche, Chief Executive Officer, HMD Global δήλωσε: «Χωρίς αμφιβολία, αυτή ήταν μια ανατρεπτική χρονιά για όλους μας και η σκέψη μας βρίσκεται σε εκείνους που έχουν πληγεί από το γεγονός που σημάδεψε το 2020. Για εμάς, ήταν πραγματικά μια χρονιά μετασχηματισμού και έχουμε προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες εποχές. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που διευρύνουμε τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για επιχειρήσεις με την εισαγωγή του HMD Connect Pro, προσφέροντας πρωτοφανή επίπεδα ευελιξίας και ασφάλειας. Τα Nokia 3.4 και Nokia 2.4 είναι σημαντικές νέες προσθήκες στη βασική σειρά smartphones. Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω την πραγματικά future-proof εμπειρία 5G του Nokia 8.3 5G που θα βρίσκεται στα χέρια των καταναλωτών από σήμερα και ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μας με το No Time To Die - αποδεικνύοντας ότι ένα τηλέφωνο Nokia είναι πραγματικά το μόνο gadget που θα χρειαστείτε ποτέ».

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 1988 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα