Microsoft Edge: Έρχεται η πρώτη έκδοση preview για Linux

Μπορεί η Microsoft να συνεχίζει να προωθεί με κάθε τρόπο το νέο της Chromium-based browser στους χρήστες των Windows 7, 8 και 10, όμως αυτό δε σταματάει την εταιρεία από το να φέρνει τη νέα εμπειρία και σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Μετά τις

mobile και macOS εκδόσεις, είναι πλέον σειρά του Linux.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η πρώτη preview έκδοση του νέου browser Microsoft Edge θα γίνει διαθέσιμη στο λειτουργικό σύστημα Linux τον Οκτώβριο. Η εταιρεία επισημαίνει πως ο Edge για Linux ζητήθηκε από IT pros και προγραμματιστές για να τους βοηθήσει να δοκιμάζουν ιστοσελίδες, όμως κάθε χρήστης Linux θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον Microsoft Edge αν το επιθυμεί.

Η έκδοση Linux του Microsoft Edge είναι σχεδόν ίδια με τις εκδόσεις για Windows Και macOS, καθώς όλες οι λειτουργίες του Edge θα είναι διαθέσιμες, εκτός από αυτές που χρειάζονται κώδικα Windows, όπως το Internet Explorer Mode. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ρυθμίσεις, τα extensions και τα Collections θα είναι διαθέσιμα και στη Linux έκδοση. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε πότε θα γίνει διαθέσιμος στο ευρύ κοινό, όμως όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση από το Dev Channel, μόλις γίνει διαθέσιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα