Αύξηση κερδών προβλέπει η Samsung για το τρίτο τρίμηνο του 2020

Η Samsung Electronics δημοσίευσε τα αναμενόμενα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο του 2020. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της, η εταιρεία θα έχει κέρδη από τις πωλήσεις μεταξύ 65 με 67 τρισεκατομμύρια won, ενώ λειτουργικά κέρδη περίπου 12.3 τρισεκατομμύρια won. Οι παραπάνω αριθμοί μεταφράζονται σε περίπου 50 δισεκατομμύρια και 9 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Τα παραπάνω δεν είναι τα τελικά νούμερα, αλλά οι εκτιμήσεις

της εταιρείας σύμφωνα με το K-IFRS. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα. Πάντως, σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις, τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας είδαν αύξηση 58% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρσι, ενώ και τα κέρδη από τις πωλήσεις είναι αυξημένα κατά 6,45%.

Τα κέρδη της εταιρείας φαίνεται να είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τις προβλέψεις, λόγω την αύξηση των πωλήσεων των οικιακών συσκευών, των ημιαγωγών και των smartphones της εταιρείας. Επίσης, η Samsung είδε αυξημένες πωλήσεις των σειρών M και A στην Ινδία, κάτι που τη βοήθησε στο να φτάσει αυτά τα κέρδη. Περιμένουμε λοιπόν την αναλυτική παρουσίαση στα τέλη του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα