Mortal Kombat 11 Ultimate: O Rambo έρχεται και μοιράζει πόνο!

Οι developers των NetherRealm Studios μας έχουν συνηθίσει σε DLC χαρακτήρες που αποτελούν τους καλύτερους εκπροσώπους της κινηματογραφικής και video game «geek» κουλτούρας. Έτσι λοιπόν μετά τους Spawn, Terminator και Robocop, ένας ακόμη εμβληματικός

χαρακτήρας από τις πιο αγαπημένες action movies των 80s έρχεται να προστεθεί στο roster των μαχητών του Mortal Kombat 11 και αυτός δεν είναι άλλος από τον Rambo!

Ο Rambo αποτελεί μέρος του Kombat Pack 2, όμως θα βρίσκεται στην πλήρη full Ultimate έκδοση του Mortal Kombat 11, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στις 17 Νοεμβρίου! H Ultimate edition έρχεται μαζί με όλο το προηγούμενο περιεχόμενο, για αυτό θα πρέπει να περιμένετε κάθε ήρωα και feature από το main game, το Kombat Pack 1 και το Aftermath expansion. Μάλιστα, επειδή μπαίνουμε ήδη σε εποχή next-gen με τα PS5 και Xbox Series X να εισβάλλουν στις gaming ζωές μας, στην Ultimate αυτή έκδοση θα περιλαμβάνεται και ένα upgrade, το οποίο θα προσφέρει 4Κ dynamic resolution, εμπλουτισμένα visuals, ταχύτερα loading times και πολλά gameplay modes, τα οποία θα είναι cross-gen compatible. Σε περίπτωση βέβαια που ήδη έχετε στη κατοχή σας το παιχνίδι, μπορείτε απλώς να προβείτε στο pre-ordering του Kombat Pack 2, το οποίο εκτός από τον Rambo προσθέτει επίσης τον Rain και την MIleena, οι οποίοι δείχνουν να έχουν υποστεί ένα δυνατό make-over! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι developers για τον χαρακτήρα του Rambo έχουν προσθέσει το αυθεντικό voice over του εμβληματικού ήρωα που υποδύθηκε ο Sylvester Stallone.

Εκτός από PS4/PS5 και XONE/Series X, η Ultimate αυτή version του Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει επίσης σε Switch, PC και Stadia. Δείτε και το trailer για να γουστάρετε ακόμη περισσότερο!  

The post Mortal Kombat 11 Ultimate: O Rambo έρχεται και μοιράζει πόνο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα