OMEN: Η HP αποδεσμεύει το Gameplay με την απόλυτη ασύρματη εμπειρία!

Η HP παρουσίασε τα νέα αξεσουάρ OMEN με τεχνολογία Warp Wireless με ενσωμάτωση του OMEN Command Center για να προσφέρει ένα ασύρματο οικοσύστημα που μεταμορφώνει τις gaming εμπειρίες. Η εταιρεία προσθέτει επίσης NVIDIA® GeForce RTX 30 Series

GPUs στην OMEN 30L desktop που δίνει στους χρήστες την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζονται.

Τα ασύρματα αξεσουάρ παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του OMEN Underground, με τον παγκοσμίου φήμης σκέιτερ Tony Hawk να φιλοξενεί ένα τουρνουά Pro Skater 1 + 2 Tony Hawk 8 ατόμων, στις 15 Σεπτεμβρίου, στο επίσημο κανάλι PAX Arena Twitch.

Σε αυτή την πρωτοφανή περίοδο, τα οφέλη του gaming γίνονται ολοένα και πιο προφανή καθώς οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι εξερευνώντας νέους τρόπους ψυχαγωγίας. Οι gamers περνούν κατά μέσο όρο τέσσερις επιπλέον ώρες ή περισσότερες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι gamers του σήμερα να αναζητούν νέα, ισχυρα accessories που προσφέρουν περισσότερο χώρο στο gaming station τους και εξαιρετικό χρόνο απόκρισης. Η διαχείριση καλωδίων είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τους περισσότερους παίκτες, καθώς επιθυμούν ένα καθαρό γραφείο. Γι’ αυτό και η ΗΡ σχεδίασε ένα νέο ασύρματο portfolio από αξεσουάρ – τα OMEN Frequency Wireless Headset, OMEN Vector Wireless Mouse, και  OMEN Spacer Wireless TLK Keyboard – με Warp Wireless Technology για άψογο ήχο, με ισχύ που αναλογεί στα ενσύρματα χωρίς όμως  τα καλώδια , σχεδιασμένα για μακράς διαρκείας παιχνίδια. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Wireless Warp με την τεχνολογία σύνδεσης 2,4 GHz, οι παίκτες απολαμβάνουν μια ασφαλή, ευέλικτη και εντυπωσιακή ασύρματη εμπειρία. Συνδυάζοντας δε, τα νέα ασύρματα αξεσουάρ με ένα OMEN 30L Desktop με GPU NVIDIA® RTX 30 Series, το gaming πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

«Οι παίκτες εδώ και πολύ καιρό διστάζουν να χρησιμοποιήσουν πλήρως ασύρματα αξεσουάρ επειδή ανησυχούν για καθυστέρηση, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνολική ποιότητα, παρά την έντονη επιθυμία για περισσότερο χώρο, ειδικά με τα streaming setups να γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα», δήλωσε η Τζούντι Τζόνσον, Director of Gaming and Esports, HP Inc. «Η HP συνεχίζει να ανοίγει νέο έδαφος με την επέκταση του world-class OMEN οικοσυστήματος της για να βελτιώσει τις gaming εμπειρίες με ασύρματη ελευθερία και ενσύρματη απόδοση στο portfolio μας χωρίς συμβιβασμούς».

ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ GAMING ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

Το OMEN Frequency Wireless Headset παρέχει ήχο χωρίς υστέρηση, έτσι ώστε οι παίκτες να μην χάνουν ποτέ έναν κρίσιμο ήχο κατά τη διάρκεια ενός έντονου παιχνιδιού.  Οι ασύρματες λύσεις έχουν αναπτυχθεί αλματωδώς με τους παίκτες σήμερα να ξοδεύουν το 40% του χρόνου τους χρησιμοποιώντας μια ασύρματη σύνδεση, το 33% του χρόνου τους χρησιμοποιώντας σύνδεση των 3,5 mm και το 24% του χρόνου τους χρησιμοποιώντας USB όταν πρόκειται για gaming ακουστικά.

Απολαύστε άψογο ήχο με ισχυρό 7,1 surround sound και C-Media Xear σε συνδυασμό με προσαρμόσιμο EQ και φωτισμό στο OMEN Command Center για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό, προσαρμοσμένο στα γουστα σας,  ηχητικό τοπίο. Κατασκευασμένο για άψογη και αξιόπιστη απόδοση ήχο, το headset αυτό υποστηρίζεται από διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες, φόρτιση USB-C® και μικρόφωνο που ακυρώνει τους εξωτερικούς θορύβους.Απολαύστε αυτό το ακουστικό σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών εκτός υπολογιστή με συμβατότητα για Mac, iOS, Chrome, PC, PS4 , PS4 Pro, Xbox One , Xbox One X και Nintendo Switch χάρη σε ένα προαιρετικό καλώδιο.

Το OMEN Vector Wireless Mouse κάνει το ντεμπούτο του ως το γρηγορότερο ποντίκι gaming USB-C® στον κόσμο. Οι επιθυμίες για ασύρματη εμπειρία έχουν επεκταθεί και σε ποντίκια, με σχεδόν τους μισούς gamers να προτιμούν την ασύρματη επιλογή. Με απόδοση έως και 10 ώρες διάρκειας μπαταρίας σε μόλις πέντε λεπτά φόρτισης και πλήρη φόρτιση σε 90 λεπτά με διάρκεια ζωής έως και 180 ώρες, αυτό το ποντίκι εξασφαλίζει παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση και συμπεριλαμβάνει την ενσωμάτωση του OMEN Command Center για ρυθμίσεις ευαισθησίας, συνδέσεις πλήκτρων και φωτισμό, 16000 DPI Pixart PAW3335 Wireless Sensor και μηχανικούς διακόπτες Omron με διάρκεια ζωής 50 εκατομμυρίων κλικ.

Εργονομικά κατασκευασμένο με ανθεκτική λαβή από καουτσούκ και μακρύ καλώδιο, αυτό το εξειδικευμένο ποντίκι διαθέτει χώρο αποθήκευσης στο κάτω μέρος για το USB, οπότε δεν χάνεται ποτέ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Το OMEN Spacer Wireless TKL πληκτρολόγιο διαθέτει σχεδιασμό που επιτρέπει πιο εργονομική στάση, ενώ απελευθερώνει χώρο στο γραφείο. Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα ηχηρό 60% των παικτών είναι σχεδόν ή εξαιρετικά απίθανο να αγοράσει ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο στο μέλλον. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί σε αυτήν την αλλαγή, το πληκτρολόγιο αυτό διαθέτει διπλή λειτουργία για ασύρματο αλλά και ενσύρματο παιχνίδι. Με έως και 75 ώρες παιχνιδιού, χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά φόρτισης με USB-C® για μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας έξι ωρών χωρίς backlight. Η ασύρματη ελευθερία επιτυγχάνει επίσης άνεση και ακρίβεια με ήσυχους αλλά απλούς διακόπτες MX Cherry Brown, 100% anti-ghost και N key roll-over, και στήριγμα παλάμης για μεγάλες gaming συνεδρίες.

Χτισμένο με κορυφαία ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης AES Standard 128-bit για να αποτρέψει τους κλέφτες στον κυβερνοχώρο από την παρεμπόδιση της σωστής απόδοσης σας.


ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το OMEN 30L Desktop αυξάνει την απόδοση γραφικών με την εισαγωγή των νέων GPU NVIDIA® GeForce RTX 3090, NVIDIA® GeForce RTX 3080 και NVIDIA® GeForce RTX 3070 GPUs. Η νέα σειρά NVIDIA® GeForce RTX 30 GPUs – η 2η γενιά RTX – διαθέτει νέους RT Cores, Tensor Cores και πολυεπεξεργαστές streaming, φέρνοντας εκπληκτικά γραφικά, εκπληκτικά γρήγορους ρυθμούς και επιτάχυνση AI σε παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές.

Υποστηριζόμενη από την αρχιτεκτονική NVIDIA® Ampere, η οποία προσφέρει αυξήσεις έως και 1,9Χ απόδοση ανά watt σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η σειρά RTX 30 ενισχύει αβίαστα τις εμπειρίες γραφικών σε όλες τις αναλύσεις, ακόμη και έως 8K στο πάνω άκρο. Τα GeForce RTX 3090, 3080 και 3070 αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο άλμα γενιάς GPU στην ιστορία του NVIDIA®.

“Είναι απίστευτα σημαντικό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία”, δήλωσε ο Matt Wuebbling, αντιπρόεδρος του παγκόσμιου GeForce μάρκετινγκ στο NVIDIA®, “γι ‘αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που η HP προσθέτει GPUs NVIDIA® GeForce RTX Series 30 στο OMEN 30L Desktop – φέρνοντας εκπληκτική απόδοση και RTX 2ης γενιάς σε παίκτες σε όλο τον κόσμο. “

ΚΟΡΥΦΑΙΟ GAMING ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

Απολαύστε εκπληκτικό surround ήχο 7,1 με προγράμματα οδήγησης 53mm μέσω του νέου OMEN Blast Headset. Χτισμένο με γνώμονα την άνεση και με μεγάλα premium δερμάτινα ακουστικά, το headset αυτό διαθέτει επίσης ένα ανασυρόμενο μικρόφωνο με noise-cancellation. Η ευελιξία κυριαρχεί με ένα aux 3,5 mm που παρέχει συμβατότητα για διάφορες κονσόλες, ενώ η υποστήριξη του OMEN Command Center προσθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης προφίλ EQ ήχου.Οι HP X24i και HP X24ih gaming οθόνες είναι κατασκευασμένες με ένα πάνελ IPS που παρέχει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης με πολύχρωμες εικόνες και στην περίπτωση του X24ih, μια βάση προσαρμογής ύψους. Με ακρίβεια λέιζερ με 144 Hz refresh rate με χρόνο απόκρισης 1ms και AMD FreeSync Premium, αυτές οι οθόνες κάνουν τους gamers ασυναγώνιστους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οικοσύστημα OMEN, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: omen.com. 

The post OMEN: Η HP αποδεσμεύει το Gameplay με την απόλυτη ασύρματη εμπειρία! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα