Huawei Mate X2: Η πρώτη live φωτογραφία, στα χνάρια του Galaxy Fold

Το 2019 η Huawei ήθελε να παρουσιάσει ένα foldable εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την αντίστοιχη πρόταση της Samsung, με το Huawei Mate X (και αργότερα το Xs) να έρχονται με οθόνη που διπλώνει προς τα έξω. Εμφανισιακά, το τηλέφωνο ήταν όντως πιο ελκυστικό, ειδικά σε σχέση με την μικρή οθόνη και το μεγάλο εσωτερικό notch του Galaxy Fold. Όμως, αυτός ο σχεδιασμός

ήταν αρκετά ριψοκίνδυνος.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει μία πατέντα της Huawei για το Mate X2, η οποία αποκάλυπτε έναν νέο σχεδιασμό, στα βήματα του Galaxy Z Fold 2. Σήμερα ανέβηκε στην ιστοσελίδα Weibo η πρώτη live εικόνα του επερχόμενου Mate X2, η οποία επιβεβαιώνει την προηγούμενη αναφορά. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, το Mate X2 έχει σχεδόν την ίδια οθόνη με το Mate Xs, αλλά αυτή τη φορά θα διπλώνει προς τα μέσα.

Αυτό που παρατηρούμε βέβαια είναι πως το hinge φαίνεται να μην είναι ακριβώς στη μέση, όπως το Galaxy Z Fold 2, αλλά λίγο προς τα αριστερά, κάτι που θα πρέπει να δούμε και από κοντά. Πάντως, στη φωτογραφία η συσκευή φαίνεται ελαφρώς διπλωμένη, κάτι που μας επιβεβαιώνει το σχεδιασμό. Να θυμίσουμε πως αναμένουμε εξωτερική οθόνη με ελάχιστα bezel και περισκοπικό αισθητήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα