Realme X2 Pro: Θα έχει 12GB RAM, 256GB UFS3.0 και οθόνη 90Hz

Techblog.gr

Η επίσημη παρουσίαση του Realme X2 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου σε Ευρώπη και Κίνα. Ωστόσο, η εταιρεία φροντίζει να κάνει διαρκώς tease τα χαρακτηριστικά του smartphone.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ και θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Επιπλέον, θα υποστηρίζει 50W SuperVOOC Flash

Charge που είναι η πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ, και Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio.

Προηγουμένως, μία καταχώρηση στην TENAA είχε αποκαλύψει ότι το X2 Pro θα κυκλοφορήσει με 6GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό μη-επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης. Όπως ήταν λογικό αρκετοί οπαδοί της εταιρείας απογοητεύτηκαν.

Τώρα, η Realme επιβεβαίωσε μέσω του Weibo ότι θα κυκλοφορήσει και μία ακόμη έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει UFS 3.0 που προσφέρει 80% γρηγορότερη ταχύτητα ανάγνωσης.

Κατά τα άλλα, το Realme X2 Pro θα έρθει με 6,5 ιντσών FullHD+ AMOLED οθόνη με ανάλυση 1.080×2.340 pixels, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και waterdrop notch με selfie κάμερα 16MP.

Το module των καμερών του X2 Pro θα φιλοξενεί την κύρια 64MP, μία ευρυγώνια 13MP με 5x οπτικό ζουμ και 20x υβριδικό, έναν τηλεφακό 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπαταρία του smartphone είναι στα 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 50W SuperVOOC Flash Charge.

Αν και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme X2 Pro, δεν έχουμε μάθει τίποτα για την τιμολόγηση του smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα