PS4, συνεχίζει να κυριαρχεί στις πωλήσεις, «χτυπά» το Xbox One επί 6 μήνες

Μπορεί η Microsoft εχθές να μας ενημέρωνε όλο χαρά ότι οι πωλήσεις του Xbox One είναι πάνω από τις διπλάσιες από τη στιγμή που αποφάσισε να βγάλει έκδοση χωρίς Kinect και να μειώσει την τιμή κατά 100 δολάρια, όμως η Sony συνεχίζει να είναι η κυρίαρχη με το PlayStation 4.

Για έκτο συνεχόμενο μήνα η ιαπωνική παιχνιδομηχανή

συνεχίζει να ηγείται των πωλήσεων αφήνοντας πίσω το Xbox One. Τα νέα έρχονται από την επίσημη σελίδα της Sony στο Twitter μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Microsoft για διπλασιασμό πωλήσεων.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν μας δίνει ακόμη συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων. Η Sony αρκέστηκε προς το παρόν στο παρακάτω tweet:

Στο παιχνίδι των ανακοινώσεων μπήκε και η Nintendo σήμερα η οποία έδωσε τους αριθμούς του Ιουνίου και αναφέρει ότι οι πωλήσεις του Wii U hardware παρουσίασαν 48% αύξηση σε σύγκριση με τον περσινό Ιούνιο. Η αύξηση μπορεί να αποδοθεί στην κυκλοφορία του Mario Kart 8. Το παιχνίδι πούλησε 470,000 αντίτυπα μόνο μέσα στον Ιούνιο, φτάνοντας τις 885,000 πωλήσεις μέχρι σήμερα. Συνολικά το software της Nintendo παρουσιάζει 129% αύξηση πωλήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα