Apple iOS 7: Η ενσωμάτωση φτάνει στο 90% των iOS συσκευών

13:25 18/7/2014 - Πηγή: myPhone
Δέκα μήνες μετά την κυκλοφορία του, το iOS 7 ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο αγγίζοντας το 90% των συσκευών iPhone, iPad και iPod που λειτουργούν σε iOS 7 περιβάλλον από το 87% που ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Έπειτα από ενημέρωση στην ιστοσελίδα των προγραμματιστών, η Apple αποκάλυψε ότι
το 90% των συσκευών της που επισκέπτονται το App Store σε διάρκεια επτά ημερών (6-13/7) τρέχουν το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Οι αριθμοί απεικονίζουν μάλλον ένα θετικό αποτέλεσμα ενισχύοντας με 3 επιπλέον ποσοστά το τελευταίο τρίμηνο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα ενσωματώνεται το 1% των κινητών συσκευών στο iOS 7. Η ώθηση για την υιοθέτηση του iOS 7 προήλθε από χρήστες που χρησιμοποιούσαν iOS 6, το ποσοστό του οποίου μειώθηκε από το 11% στο 9%. Ενώ ο ρυθμός της υιοθέτησης του iOS 7 έχει επιβραδυνθεί από το Δεκέμβριο – η ενσωμάτωση των κινητών συσκευών είχε φτάσει το 78% - η οποιαδήποτε ανάπτυξη θεωρείται εντυπωσιακή λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει τη κυκλοφορία του iOS 8 τον ερχόμενο φθινόπωρο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 77 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα