Δύο στα τρία monitor με οθόνη 21:9 που πωλούνται, κατασκευάζονται από την LG

13:29 18/7/2014 - Πηγή: PC Nea

Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (International Data Corporation – IDC), η νέα σειρά monitor IPS 21:9 UltraWide της LG Electronics (LG) προηγείται στην κατηγορία της, διασφαλίζοντας μερίδιο 63% της παγκόσμιας αγοράς των monitor με οθόνη 21:9 για το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Τα στοιχεία αυτά διπλασιάζουν το μερίδιο
αγοράς της εταιρείας από το τελευταίο τρίμηνο του 2012, ενώ τον τελευταίο χρόνο, η κατηγορία των monitor με αναλογία οθόνης 21:9 έχει αυξηθεί σχεδόν στο επταπλάσιο, με τη σειρά της LG να κατέχει την πλειοψηφία των μονάδων που πωλούνται. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που διενεργεί το IDC κάθε τρίμηνο για τις πωλήσεις των PC Monitors, η LG είναι παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις στην κατηγορία των monitor 21:9 τα τελευταία πέντε οικονομικά τρίμηνα.

Η ανώτερη ποιότητα σχεδιασμού και εικόνας του monitor IPS 21:9 UltraWide Monitor UM95 της LG έχει αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL, κι επιπλέον έχει διακριθεί με Βραβείο Plus X και την πιο υψηλή βαθμολογία από το PRAD, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές της Γερμανίας για την αξιολόγηση των οθόνων.

Οι υψηλές πωλήσεις, οι επευφημίες και οι δυνατές κριτικές υπογραμμίζουν τη δυνατότητα της LG να προσφέρει καινοτόμες οθόνες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών αλλά και των ειδικών του κλάδου.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η LG προηγείται στην αγορά των monitor με αναλογία οθόνης 21:9» δήλωσε ο Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του IT Business Division της LG Electronics. «Το εντυπωσιακό αυτό κατόρθωμα αποτελεί απόδειξη ότι τα IPS 21:9 UltraWide monitors ικανοποιούν πραγματικά το καταναλωτικό κοινό. Η ευρεία οθόνη και το πλήθος των καινοτόμων χαρακτηριστικών επιτρέπουν μια μοναδική και παραγωγική εμπειρία στο χρήστη. Στο άμεσο μέλλον θα αναπτύξουμε περαιτέρω τη σειρά IPS 21:9, ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές στην ανερχόμενη αυτή κατηγορία».

Το μοντέλο 34UM95 της LG είναι τρεις φορές νικητής, κατέχοντας πιστοποιήσεις από τους Intertek, TUV και UL, με τον κάθε οργανισμό να επαινεί την εκπληκτική καθαρότητα της εικόνας και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του νέου αυτού monitor.

Η Intertek πρόσφατα απένειμε στο monitor 34UM95 το “Quality & Performance Mark” (QPM). Αναπαράγοντας ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες και χρώματα, το monitor που διαθέτει αναλογίες αντίστοιχες της κινηματογραφικής οθόνης προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης για την προβολή μίας ταινίας ή για αναπαραγωγή παιχνιδιών σε format ευρείας οθόνης.

Ακόμα, και το μοντέλο της LG 29EA73 IPS 21:9 UltraWide monitor φέρει το σήμα QPM της Intertek. Κατά τη βράβευσή του με το Plus X Award, ένα από τα πιο έγκυρα ευρωπαϊκά βραβεία για την καινοτομία και την τεχνολογία, οι κριτές επαίνεσαν την καινοτομική παραγωγικότητα της οθόνης που αναδεικνύει λειτουργίες όπως το Thunderbolt™ 2, το 4-Screen Split και το Dual-Link Up, αλλά και τον κομψό σχεδιασμό και τη δυνατή του κατασκευή.

Ο οργανισμός PRAD αξιολόγησε τα monitors 34UM95 και 29UB65 της LG με “Sehr Gut” (Πολύ Καλός), την πιο υψηλή δυνατή βαθμολογία, που αντιστοιχεί σε πέντε αστέρια. Ο οργανισμός έδειξε αρκετό ενθουσιασμό με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και τη διαχείριση των χρωμάτων, ενώ το monitor 29UB65 έλαβε επίσης πολύ καλές κριτικές για τον εργονομικό σχεδιασμό και την ικανότητα να προσαρμόζει τον άξονα περιστροφής αβίαστα μεταξύ του πορτραίτου και του τοπίου.

Τα monitor της LG IPS 21:9 UltraWide είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το IPS 21:9 UltraWide monitor της LG στο παρακάτω link: http://www.lg.com/gr/HEProductExperiencePage/monitor/UWtechsavvy_overview
Keywords
Τυχαία Θέματα