OnePlus Clover: Περνάει από το GeekBench, επιβεβαιώνεται ο SD460

13:33 7/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η OnePlus ετοιμάζει να διευρύνει τη γκάμα των smartphones της με περισσότερες προτάσεις και όχι μόνο ναυαρχίδες. Η αρχή έγινε με το mid-range OnePlus Nord, ενώ αναμένεται να δούμε μία ακόμα φθηνότερη συσκευή στην οικονομική κατηγορία.

Ο λόγος για το OnePlus Clover, το οποίο ήδη μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά πλέον έχουμε μία πρώτη επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών του. Μία νέα

συσκευή της OnePlus, με κωδική ονομασία BE2012, πέρασε από το GeekBench με επεξεργαστή Snapdragon 460 και 4GB μνήμης RAM. Η συσκευή, που ήδη γνωρίζουμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά αντιστοιχούν στο OnePlus Clover, έφτασε τους 245 πόντους στο single-core και 1.174 πόντους στο multi-core test, λογικό βέβαια αφού μιλάμε για επεξεργαστή της μικρής κατηγορίας.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που περιμένουμε από το OnePlus Clover, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, είναι μεγάλη μπαταρία 6.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W, οθόνη ανάλυσης HD+ με μέγεθος 6,52 ίντσες και τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP. Δε γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί η νέα συσκευή, ίσως μαζί με τα επερχόμενα smartphone της σειράς OnePlus 8T.

Keywords
Τυχαία Θέματα