Ποιο είναι το αγαπημένο σας Android skin; [Poll]

19:04 6/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Μέσα στα χρόνια, το Android έχει ωριμάσει τόσο πολύ, που πλέον τα παράπονα που μπορεί να υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις έχουν εξαφανιστεί. Οι εταιρείες όμως συνεχίζουν να δημιουργούν τις δικές τους “εκδόσεις” του λειτουργικού συστήματος της Google, από ελάχιστη παραμετροποίηση, όπως βλέπουμε σε συσκευές της Sony ή της Motorola, μέχρι στο

σημείο που δε μοιάζει καν με Android συσκευή, όπως στο MIUI και το EMUI των Xiaomi και Huawei αντίστοιχα.

Εκεί βέβαια υπάρχουν τα δύο αντίθετα άκρα: κάποιοι θέλουν τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής τους, με πολλές επιλογές παραμετροποίησης για να αλλάζουν την εμφάνιση του λειτουργικού στις δικές τους προτιμήσεις, ενώ άλλοι αγοράζουν μία συσκευή Android και παρά τη φύση του λειτουργικού, δεν πειράζουν απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό. Στα άτομα της πρώτης κατηγορίας, δε τους ενοχλεί καθόλου ποιο UI θα τρέχει η συσκευή τους, καθώς θα το αλλάξουν μόλις ανοίξουν τη συσκευή, με κάποιον Launcher, Icon Pack και άλλα, ενώ η δεύτερη κατηγορία θέλει η συσκευή να τρέχει από μόνη της το UI που ο εκάστοτε χρήστης επιθυμεί να βλέπει.

Κάπου εδώ έρχεται το ερώτημα αυτού του Σαββατοκύριακου: Αν δε μπορούσατε να αλλάξετε τίποτα στο skin του Android smartphone σας, ποιο θα ήταν το Android skin που θα σας κρατούσε περισσότερο και θα σας άφηνε πιο ικανοποιημένους; Αν πάλι ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, ποιο Android skin προτιμάτε περισσότερο; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το επόμενο Σάββατο.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.Με το παρόν post εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη “poll”, στην οποία κάθε Σάββατο (ναι, αργήσαμε αυτή την εβδομάδα) θα κάνουμε διάφορα poll για να δούμε τις επιλογές των αναγνωστών μας, αλλά και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις. Πείτε μας ιδέες ή τι θέλετε να δείτε σε μελλοντικό poll.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Android skin; [Poll] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα