LG K52: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν τετραπλό σύστημα κάμερας

13:10 7/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του οικονομικού LG K31, φαίνεται πως o κορεάτης κατασκευαστής μας ετοιμάζει μία ακόμη πρόταση στη μεσαία κατηγορία, αυτή τη φορά με επίκεντρο τις φωτογραφικές δυνατότητες του, όσο επίσης αναμένουμε και την επίσημη αποκάλυψη του “πειραματικού” LG Wing.

O @evleaks μας δίνει τα πρώτα renders της επερχόμενης συσκευής, η οποία έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρχικά, στο μπροστινό μέρος του LG K52 βλέπουμε αρκετά bezel περιμετρικά, αλλά και αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος του. Επίσης, υπάρχει μία κεντρική οπή στη μέση

της οθόνης, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στα πλαϊνά βλέπουμε τα πλήκτρα έντασης στα αριστερά, ενώ δεξιά υπάρχει το power button με ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας στα αριστερά, με άγνωστους προς το παρόν αισθητήρες. Επίσης, βλέπουμε ένα αρκετά μεγάλο φλας κάτω από τους αισθητήρες. Το LG K52 πήρε πιστοποίηση από τη Wi-Fi Alliance, αλλά πέρασε και από το FCC, οπότε αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα